Sziasztok, az a helyzet, hogy édesanyám nem igazán szeretne elengedni, és szívesen meghallgatnám a véleményeteket, hogy Ti mit mondanátok. Persze nem valami durva metál koncertről lenne szó, hanem egy Ivan & The Parazol koncertől, amire egy úgyszint 15 éves barátommal mennék. Mindketten megbízható, 9.-esek vagyunk egy gimnátiumban, stabil 4,5-ös átlaggal. Ti mit mondotok?
Kiskorúakat nem engedhetnek be ilyen eseményekre,szóval nem,nem mehetne a gyerekem erre.
Ha beengednék,csakis megbízható idősebbel, 20 év felettivel.
2015. ápr. 2. 22:16
2/18 anonim válasza:
Ha helyben lenne igen, de ha messze akkor nem tudom, végülis mikor van? Mert ha éjszaka akkor a hazajutás hogy lenne?
2015. ápr. 2. 22:19
3/18 anonim válasza:
Kiskorúakat nem engedhetnek be ilyen eseményekre? Hát ez vicces,én 14 éves korom óta járok koncertekre.
Kérdező,kérdezd meg anyukádat miért nem szeretne elengedni.
2015. ápr. 2. 22:21
4/18 A kérdező kommentje:
Persze, meg fogom kérdezni, csak még ma hoztam fel a dolgot, így gondoltam hogyom leülepedni. Maga a koncert helyszíne nincs messze, gyalog 10 perc lenne.
2015. ápr. 2. 22:31
5/18 anonim válasza:
Én elengedném, én is voltam ennyi idősen.
2015. ápr. 2. 22:33
6/18 anonim válasza:
Mondjuk én durva metál koncerten :D
2015. ápr. 2. 22:33
7/18 Vilcsianyuja válasza:
A koncertre simán elengednélek, afterpartizni viszont semmiképp. Szóval beszélgess el anyukáddal, ígérd meg, hogy nem fogod magadnak keresni a bajt, és hogy egyszer át kell esnie a tűzkeresztségen, és ez egy remek alkalom.
2015. ápr. 2. 22:42
8/18 anonim válasza:
Én elengedném, ha nincsenek olyan előzmények mint pl legutóbbi koncentről másnap reggel keveredik elő úgy, hogy azt se tudja szinte hol van, meg mit csinált.
Meg lehet az ilyet beszélni szerintem. Ha nincs semmi ilyen előzmény akkor azzal a feltétellel simán elengedném a fiamat úgy, hogy koncert után haza is jön. Lehet még nem voltál el otthonról este és azért aggódik anya? Én beszélnék a helyedben az apukával is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!