Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell egy tininek mindená...

Miért kell egy tininek mindenáron ilyen olyan márkás szar? Amikor ésszel tudja, hoyg nem attól menő. , de akkor is, ( ( az apja pedig fizet vackokért súlyos ezreket. ) )

Figyelt kérdés
ráadásul a digitális képkeret be sem lett kapcsolva, a legutóbbi cipője nem is tetszik neki igazán, a 10 ezres nadrág lóg rajta... de kell. az okos apa ,meg megveszi, mert kéynelmesebb annál, mintsem vitázna, vagy keresne olcsóbbat, de akár jobbat is
2010. febr. 16. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát ha nem tetszik neki akkor miért kéri???ha meg teccik neki akkor meg kell venni...ennyi
2010. febr. 20. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
én pl nem vagyok hajlandó "olcsó" cipőt felvenni (etnies, dc, vans, zoo york amit felveszek, és 10+ jóval mindegyik) ennél érthető, többinél felesleges. nincs sok különbség a pullandbear 4ezres póló, és az etnies 7ezres között, csak a márka a lényeg (jó, én is majdnem vetettem etnies v vans pólót, de aztán elmaradt, inkább nadrág lett az árából xd). szerintem különlegesnek akarja érezni magát, hogy neki ilyen meg olyan van. én is úgy éreztem volna a drágával, de az "olcsó"val is ilyen:) ha van pénz, és jól esik neki, vegyétek meg, majd kinő ebből:) bocs ha hülyén fogalmaztam, késő van xd
2010. ápr. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!