Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lógjak? Hova menjek?...

Hogy lógjak? Hova menjek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy egyszer már lógtam, de nem vagyok rá büszke. Ahogyan erre sem leszek.

De kedden megyek orvoshoz, mert nagyon fáj a hasam már elég régóta, de anyum nem engedi meg, hogy hétfőn is itthon maradjak. Viszont holnap írunk töri TZ-t és nekem nincs meg az anyag (kölcsönadtam a füzetemet és nem adták vissza), meg matekból is írunk, nem szeretnék bemenni.

Csak nem tudom, hogy hova menjek suliidőben. Anyumnak nem mondhatom ezeket mert nem értené meg, ahogyan a hasfájást sem, attól is kivan, hogy kedden délelőtt rendel az orvos, és akkor nem tudok suliba menni.

Valakinek valami ötlet, hogy hova menjek suli helyett?

Légyszi csak normális válaszokat!

2015. márc. 1. 16:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
Ne haragudj, de nem értem. Fáj a hasad, suliba nem tudsz menni, de egész nap mászkálsz? :DDD Töriből kell hogy legyen tankönyved, abból tanulhattál volna, és/vagy leb.hattál volna kettőt annak akinek kölcsönadtad a füzeted, hogy ugyanmár adja vissza.
2015. márc. 3. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
ha még egyszer lógsz.. talizhatnánk :D
2015. márc. 8. 21:36
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
A parkban egy fára köss ki egy kötelet és azon kedvedre lóghatsz napestig.
2015. márc. 20. 17:13
 24/24 anonim válasza:
Menj el moziba :)
2015. aug. 16. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!