Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek menjek holnap...

Szerintetek menjek holnap iskolába? 16/l

Figyelt kérdés
Csütörtökön este 11 körül Elkezdtem hányni,meg hasmenésem is volt egyszerre.20 percenként rohantam a wc-re ,ez igy ment péntek estig.Pénteken reggel voltam a háziorvosomnál és mondta,hogyha nem múlik el,akkor hétfőn menjek vissza és be kell feküdnöm a kórházba,mert kiszáradtam.Tegnap már nem volt hasmenésem,mert egy csomó széntablettát vettem be,viszont nagyon hányingerem volt,és pisilni sem tudtam,a lázam pedig felment,vagyis már pénteken is lázas voltam ,de azóta nem múlt el.Fáj a vesém is,valószínűleg amiatt,hogy nem tudtam pótolni az elvesztett folyadékot.Most is nagyon fáj a gyomrom és iszonyat gyenge vagyok .Egész hétvégén nem tudtam tanulni,és a mi sulinkban ez nem érdekli a tanárokat.Holnap pedig felelünk minden órán stb.Szerintetek visszamenjek az orvoshoz,vagy menjek suliba?

2014. dec. 7. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen betegen hogy tudnal suliba menni? Pihend ki magad es gyogyulj meg!
2014. dec. 7. 08:09
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Az egészség az első. Nincs neked anyukád aki figyeljen rád? Nem száradtál ki? mert akkor kórházba kellene menni, hogy infúziót adjanak. A kiszáradás okozhatja a lázat, hőemelkedést, nem pisilést, vesefájdalmat stb. Én suli helyett az ügyeletre bóklásznék be. Sok sok ásványvizet kell inni, de lassan akár percenként egy kanállal.
2014. dec. 7. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem tudtál már pisilni a folyadékhiánytól, akkor ne suliba menj holnap, hanem kórházba most.
2014. dec. 7. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Ne menj!

Az is lehet, hogy vírusos, elkapná tőled mindenki.

Maradj otthon, és gyógyulj meg!

2014. dec. 7. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképpen lásson orvos. Vagy a körzeti, vagy kórház. Hányás és hasmenés folyadékvesztéssel jár, és ha még inni sem tudtál, az veszélyes is lehet. Aki az infúziót írta, igaza van, mert lehet, hogy nálad is csak így tudják pótolni a folyadékvesztést. Javulást!
2014. dec. 7. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Azért ha ezen filózol, akkor már látszik, hogy nem vagy te annyira beteg. Ha az ember annyira beteg hogy nem tud bemenni, akkor egy percig sem gondolkodik ezen, hogy most mit csináljon, hanem szimplán otthon marad. Ma reggel már csak fáj a hasad, meg gyenge vagy. Holnapra már semmi bajod nem lesz szerintem. De én mondjuk biztos orvoshoz mennék a helyedben, ha megengedik a szüleid.
2014. dec. 7. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen menj vissza az orvoshoz. Azért nem tudsz pisilni, mert kiszáradás felé haladsz. Igyál sok csipkebogyó teát, de ne szénsavas folyadékot.
2014. dec. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!