A gyermekemet kirekesztik társai! Mit tegyek? Menjek be az iskolába?
Szia!
Szerintem is iskolát kellene váltani! A barátai megmaradhatnak, azzal nincs is gond..De tényleg rossz a lelkivilágának. Nehogygmár szegényt azért közösítsék ki, mert márkás cuccokban jár! A romák miatt is váltanék...tényleg sokan vannak.
Mivel az osztályfőnökkel beszétlél, és nem tett semmit, ezért szerintem ezután sem fog..Legjobb ha iskolát váltotok, hidd el, ott is lehetnek barátai!
szegény gyerkőc...
mindenképp váltanék én is iskolát. a régi barátaival természetesen tartsa a kapcsolatot, ha szeretné.
az meg hogy ellopják a dolgait, és az iskola nem tesz semmit, igazán felháborító.
remélem rendeződik a helyzet, és rendbe jön minden.
azonnal váltsatok iskolát! egy erős iskolában a helye a fiadnak, ahol nem b@sztatják azért mert tanul! (és az erős iskolákba általában nem járnak cigányok, és így minden probléma meg lenne oldva)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!