Mit csinálhatnék/hova menjek egyedül? 15L
Figyelt kérdés
Összevesztem a legjobb barátnőmmel pár hete, azóta végig itthon vagyok minden egyes nap mert csak vele tudtam találkozni..Olyan szép idő van és el szeretnék menni valahova csak nemtudom hova mehetnék így egyedül.:(2015. febr. 20. 16:17
1/5 anonim válasza:
Hát jányom, ha cska 1 darab baratnőd van és azzal is összevesztél, akkor valami nem stimmel... Békülj ki vele és szerezz új barátokat, ez így nem normális. Nekem a te korodban annyi barátnőm, haverom, volt, hogy azt se tudtam mikor melyik bandávval csavarogjak. persze, ezek felnőtt korra lekopnak, de még ígyis megmaradt jó pár baratság. Veled mi lesz?
2/5 A kérdező kommentje:
Suliba nekem is sok van de ők vidékiek stb..
2015. febr. 20. 16:31
3/5 anonim válasza:
Semmi baj a kevés baráttal!
Hívd fel, béküljetek ki!
4/5 A kérdező kommentje:
Már nincs értelme
2015. febr. 20. 18:09
5/5 anonim válasza:
Szerezz új barátokat!
Én is beleestem ebbe a hibába hogy csak egy igazán jó barátom volt akivel tudtam együtt lógni. Aztán ő elköltözött, én meg elég sokideig elveszett voltam. Szervezz programokat sok emberrel és majd találsz igazán jó barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!