Szombaton lesz a szülinapom, és teljesen egyedül leszek. Mit csinálhatnék, hogy ne legyen rossz kedvem?
Menj moziba.
Boldog születésnapot!
Az én szülinapommal se foglalkozik senki:D
Sőt már nem is kérem,hogy ünnepeljük meg,ha ez nem jön belülről.
Úgyhogy én is torta minden nélkül ünnepelek egyedül:D
De engem nem is érdekel,így ez a saját kis ünnepem lett:)
Ilyenkor én is kitalálok magamnak vmi kényeztetést estére(fürdő,film,stb)
17/l
(amúgy pont szombaton születtem:P)
17/l
BÚÉK!
Hun laksz? Verjünk be egy sört. Vagy kettőt...
Nekem hétfőn lesz, de hétvégén szerettem volna megünnepelni. A barátaim nem érnek rá, a párom dolgozik.
Így marad egy itthoni tortavágás, ami után mindenki megy a maga szobájába.......
Én arra gondolok, ünnepeltem már eleget. És sajnos nagyobb gondjaim is vannak ennél. Majd itthon olvasgatok, este meg veszek egy relaxfürdőt és kialszom magam :)
én is voltam így, én már azon agyaltam, írok magamnak képeslapot és feladom, mint Mr. Been..
nekem aztán tényleg meglepetés volt, hogy felköszöntöttek, már totál beleéltem magam az egyedüllétbe, megcsináltam a szokásos én receptem féle joghurttortát, erre az albérlőtársam elkészített egy boros, bonbonos, virágos egyveleget jöttömre, még pénzt is csempészett bele, amikor meg hazautaztam a másik albérletbe gondoltam vár az üres lakás, ott meg kinyitva a hűtőt egy isler állt benne egy gyertyával anyától :)
ezzel csak annyit, van esély, szerintem neked is így fog alakulni :)
addig is
Isten éltessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!