Szombaton lesz a szülinapom, és teljesen egyedül leszek. Mit csinálhatnék, hogy ne legyen rossz kedvem?
Szia! Foglald le magad, és ünnepelj a magad módján. Torta/süti/fagyi, vásárlás, filmnézés, olvasás, fürdő... minden, ami neked tetszik.
Én is egymagam töltöttem az elmúlt két szülinapom szinte teljesen. Tavaly éppen a szülinapomra esett az egyik emelt szintű szóbeli érettségim. Végigstresszeltem a napot, mert ettől függött a felvételim. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy szülinapom lenne. Otthon a családommal beültünk a cukrászdába, fel sem fogtam igazán, hogy most mégis mit ünnepelünk. Este eszméltem rá, hogy mivel töltöttem a szülinapom.
Idén meg otthon ültem egymagamban, mindenki dolgozott, én meg magoltam a vizsgáimra. Szintén este jöttem rá, hogy ez még a tavalyinál is rosszabban telt. :/
Szóval fel a fejjel, szombat a te napod! :D
Isten Éltessen sokáig!
Én meg már el se viselem, ha valaki - a gyerekeimen kívül - a születésnapommal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!