Előre leszögezném, hogy egyszer már lógtam, de nem vagyok rá büszke. Ahogyan erre sem leszek.
De kedden megyek orvoshoz, mert nagyon fáj a hasam már elég régóta, de anyum nem engedi meg, hogy hétfőn is itthon maradjak. Viszont holnap írunk töri TZ-t és nekem nincs meg az anyag (kölcsönadtam a füzetemet és nem adták vissza), meg matekból is írunk, nem szeretnék bemenni.
Csak nem tudom, hogy hova menjek suliidőben. Anyumnak nem mondhatom ezeket mert nem értené meg, ahogyan a hasfájást sem, attól is kivan, hogy kedden délelőtt rendel az orvos, és akkor nem tudok suliba menni.
Valakinek valami ötlet, hogy hova menjek suli helyett?
#9: Akkor sokáig várhatok, mert anyum éjszakás. :D
#10: Sajnos nem. :/
2015. márc. 1. 18:24
12/24 anonim válasza:
Na drága,könyvtár a legjobb megoldás ahol nem láthat meg ismerős sem.
2015. márc. 1. 18:30
13/24 anonim válasza:
Ha tényleg nem akarsz senkivel találkozni, akkor könyvtár. Keresel egy könyvet, olvasgatsz. Bár ez nekem uncsi lenne.
Én elmennék reggel ugyanúgy, mintha suliba mennék, beülnék valahová reggelizni, én ott akár 1-másfél órát is elücsörgök. Utána elmehetsz nézelődni valahová.
2015. márc. 1. 18:43
14/24 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. márc. 1. 19:34
15/24 anonim válasza:
Ha van bérleted, utazgass, az egy csomó időt elvesz. Pl. felszállsz a hozzátok közel eső buszra, és elmész a végállomásra. Ott megint átszállsz valamire, és elmész annak is a végállomására. Ugyanígy vissza. Közben, ha útba esik egy bevásárlóközpont, leszállsz, bemész, nézelődsz a boltokban. Viszel otthonról kaját, és a bev. kp. kajáldás részén leülsz megenni. Iszonyat sok időt el lehet így cs.szni.:) Gondolom, budapesti vagy, ha a Margitszigeten lógtál...menj el a Westendbe, onnan a Corvinba, onnan a Kökire. Onnan vissza a Deákra, piros metróval el az Aréna plázába. Onnan a Keletiből lesétálsz a Blahára, és 4-6-os villamossal elmész a Mammutba. És már el is ment a napod...
2015. márc. 1. 22:03
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. :D
Amúgy én is valami hasonlóra gondoltam, hogy bejárom Budapestet. :D
2015. márc. 1. 22:05
17/24 anonim válasza:
Inkább azon kéne gondolkodnod hogy mivel fogod igazolni azt a napot.
2015. márc. 2. 09:54
18/24 A kérdező kommentje:
Fent le van írva, nem kell min gondolkodni. Holnap megyek orvoshoz.
2015. márc. 2. 14:51
19/24 anonim válasza:
Na merre voltál kérdező? :)
2015. márc. 2. 14:53
20/24 A kérdező kommentje:
Egész reggel azon gondolkodtam, hogy hova menjek, felírtam egy csomó helyszínt a telómba. A Váci utcához akartam menni először, de csak odáig jutottam, hogy leszálltam a Fővám térnél, nem tudtam, merre van, pedig eleinte kerestem. Na mindegy, visszamentem az Arénába, azt háromszor körbejártam, meg ültem egy kicsit egy padon. Aztán elmentem az Árkádba, ott nézelődtem, beleszerettem egy szoknyába, elvoltam egy órát a könyvesboltban, majd beültem a Mekibe, ahol meg a wi-fivel voltam el, végül onnan jöttem haza. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!