14évesen terhes vagyok h mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:53
52/63 Aubrey* 

válasza:

Arra legyél büszke életem! Hát mond el szerintem minél hamarabb! Én előbb anyumnak mondanám el!
53/63 anonim 

válasza:

Szerintem jól döntöttél / most fogok én ám lehurrogást kapni :D/ de na remélem nem lesznek komplikációk szülés közben és egészséges is lesz és az se semmi hogy az apa is veled maradt ez aztán már mindennek a teteje :) Mondjuk én félék attól hogy a szomszédok meg a barátok mit pletykálnának de ez talán a legkisebb gond ..Hát sok szerencsét és így tovább / nem rossz értelemben / és még sok erőt kívánok neked :)
14/l
/amúgy 02-15 18:37 voltam :P/ további szép napot
55/63 anonim 

válasza:

Lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de én biztosan megtartanám. Egy gyermeket kihordani és felnevelni áldás. És én is 14 vagyok.
56/63 anonim válasza:
jah én is megtartanám. és 16 vagyok.
amúgy (bár amint írtad, most már mindegy), én előbb a nővéremnek mondanám el, nem tudom, neked van-e.
57/63 anonim 

válasza:

Na, mi van a babával? Megszületett már? =)
59/63 anonim 

válasza:

Kamu volt az egész, csak unatkozott a kiscsaj. Ez történt.
60/63 anonim 

válasza:

Annyira idegesítő hogy ilyen kis ribancok miatt ölik meg az ártatlan kisgyerekeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!