Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14évesen terhes vagyok h...

14évesen terhes vagyok h mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés azért nem tudtam eddig válaszolni mert nem volt net.a bunkó válaszokra nem szívesen válaszolnék.és nem azt kérdeztem h h döntsek a gyerek felől.anyunak nem tudom h tálaljam.lenne keret egy babára meg minden de kb 15leszek amikor megszületik.és 15évesen nem tudok felügyelni egy kisbabára ezért örökbe adom.mert elvetetni nem merem a sok rémisztő történet után amit meséltek/olvastam a neten.nem kockáztatom h többé nem lehet majd kisbabám.de ezt a gyereket örökbe fogom adni.
2010. febr. 16. 07:42
 22/63 anonim ***** válasza:
96%
Gratu. A sulinak már lőttek, ha szülsz, nehéz lesz, nem vagy rá felkészülve. Örökbe adni meg nem olyan könnyű, mint gondolnád. Mire 20 leszel, ki leszel égve. Kellett neked ilyen korán kezdeni, szégyen. De úgy cseszed el, ahogy akarod. Csak a gyereket sajnálom. Amúgy akkor figyelmedbe ajánlom: MTV - Terhes tinik vagy mi, de azok is 16 évesek. Amúgy az apa mit szól? Vagy ez nálatok/náluk mindennapos?
2010. febr. 16. 08:24
 23/63 anonim ***** válasza:
59%
Sok sikert és boldogságot kívánok döntésedhez. Remélem, nincsen bűntudatod, az eset nem szégyen, senkinek sem tettél rosszat. A megszégyenítés nagyobb kárt okozna, mint maga az egész eset. Kívánom, hogy Édesanyád ne szégyenként fogja fel a dolgot. Ha ettől nem kell félned, akkor nem is lesz olyan nehéz az a beszélgetés vele. Ha meg igen, akkor esetleg egy más felnőttel előre átbeszélheted a dolgot, talán az erőt ad majd. Persze olyan felnőttre gondolok, aki méltó erre, szóval aki vagy direkt ilyen segítő szakmában dolgozik, vagy pedig olyan közös családi ismerős/tanár/rokon, akit jól ismersz és megbízol benne, hogy tiszteletben fogja tartani a Te érzéseidet. Az örökbeadással kapcsolatban meg nyugodtan kérdezz meg szakembereket, hiszen senkinek nem érdeke, hogy olyan nagyon bonyodalmas legyen, szóval szerintem menni fog.
2010. febr. 16. 10:51
 24/63 anonim ***** válasza:
71%
Elvetetni nem lennél képes,de örökbe adnád?Azt hiszed,az úgy működik?Egyébként anyukád fogja kimondani a végső szót,és ha elvetetitek,azzal jársz a legjobban.Mi sem terveztük még a gyereket,pedig 27 éves vagyok,de összejött.Van diplománk,munkánk,lakásunk,autónk,stb.Csak anyagilag akartunk megerősödni.De megtartottuk,mert már nem vagyok olyan fiatal,mint te.Ki van zárva,hogy ha elekzd mozogni benned,látod ultrahangon,akkor örökbe tudnád adni.Nekem ennyi idősen még barátom sem volt,sőt,senkinek.Tanultunk,barátkoztunk,de hogy szexelni??Valamit nagyon elrontottak nálad.
2010. febr. 16. 12:06
 25/63 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok.Tudod,mivel jár egy gyerek?Éjjel-nappal fent lenni,virrasztani,hónapokon át max 3órát aludni egy huzamban,de összesen nem többet napi 4-5 óránál.rengeteg pénzbe kerül,gyógyszerek kellenek neki,fürdető,krém,ruha,játék,felszerelés,stb.Ez minden rengeteg pénz és energia.El sem tudod képzelni,milyen.Mert egyet megsúghatok:nem olyan,mint a tévében a filmeken,hogy minden szép és csodajó.Kőkemény meló.És nem lehet félretenni,mert most bulizni van kedved.Ott kell lenned vele,akár tetszik,akár nem.A sulinak egy darabig lőttek,mert nem fogsz tudni tanulni mellette.Ha legalább anyukádnak van egy kis esze,elvisz abortuszra.Egyébként barátnőm 16 évesen ment át ezen,eszébe sem jutott megtartani.Iskolába járt,miből nevelte volna?Most annyi idős kislány van,mint nekem.
2010. febr. 16. 12:13
 26/63 anonim ***** válasza:
78%

12:13as válaszolónak: Ne mártírkodj már itt, hogy mivel jár egy gyerek! Az enyém 5 hónapos, mégis alszom 10 órát naponta. Kiegyensúlyozott szülő, kiegyensúlyozott baba...De azért ezt a lányt van időd cseszegetni, meg észt osztani neki...Inkább tartsd meg, még elfogy, aztán mi lesz, hogy állsz helyt a "kőkemény" melóban?... pfff..

Kérdezőnek: talán túl vagy már a beszélgetésen a szüleiddel, remélem jól vagy. Ha valóban megtartod, és örökbe akarod adni, természetesen megteheted. A Gyámhatóság mindenről tájékoztat.

2010. febr. 16. 13:30
 27/63 anonim ***** válasza:
61%

Kedves utolsó!

Rendkívül szerencsésnek mondhatod magad,hogy a te babád ennyit alszik.Az enyém mivel anyatejes,éjszaka is eszik,hisz köztudott,hogy az anyatej hamarabb emésztődik.4 foga jön egyszerre,bizony sokszor felkel.Megindultak a nagymozgások,amiket álmában is gyakorol.Megijed,hogy elkeveredett az ágy másik végébe és felsír.Beteg még szerencsére nem volt,de gondolom az sem egyszerű.azt van a szeparációs szorongás,stb,stb.Napközben lehetetlen aludni,mert a házimunkát is meg kell csinálni.Örülj,hogy nálatok nem így van. Mivel van gyermeked,gondolom nem tudtad volna születésekor örökbe adni.Észt meg nem osztok,de jó lenne ha valaki megtenné,mert a helyzet is azt mutatja,hogy nem történt meg,tudniillik 14 évesen terhes.Szerinted meg kell dicsérni?Eyébként nem áll szándékomban vitatkozni veled,pusztán a TAPASZTALATaimat osztottam meg VELE (nem veled).De hogy pontot tegyünk a végére,az anyukája fog úgyis dönteni,hisz ő még GYEREK!

2010. febr. 17. 07:18
 28/63 anonim ***** válasza:
aztán van,bocs
2010. febr. 17. 07:19
 29/63 A kérdező kommentje:

már bánom h itt kértem tanácsot.hidd el itt sokkal jobban megszégyenítettek mint bárhol.

és elöbb már leírtam mért nem akarom elvetetni.ilyen nehéz ezt felfogni h majd szeretnék 1gy gyereket h felnevelhessem csak nem most és az abortuszról sokan meséltek meg olvastam róla h van akinek soha többé nem lehet az miatt babája.magántanuló leszek és igen örökbe adom.mert akkor tudom h a baba olyan emberekhez kerül akik gondoskodni tudnak róla.

ma beszélek a szüleimmel mert ma vannak mind a ketten itthon.az apa még nem tud róla de tudom h ha megtudja egyből lelép.

2010. febr. 17. 07:46
 30/63 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen,az egyetlen dolog, amit jól látsz, hogy az apa le fog lépni. De ha ilyen bölcs, és felnőtt vagy, akkor hajrá. Beszéltél már anyukáddal?
2010. febr. 17. 09:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!