Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14évesen terhes vagyok h...

14évesen terhes vagyok h mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
83%
gyorsan, mert hamarosan látszani is fog
2010. febr. 13. 00:32
 12/63 anonim ***** válasza:
66%

Anya, a lányod egy felelőtlen r.banc... úgynogy nagymama leszel.

14 évesen még a csóknál kellene tartanod, nemhogy terhesnek lenni...ha k.félni nagylány voltál, akkor legyél nagylány most is és vállald a felelősséget a tetteidért...

2010. febr. 13. 11:14
 13/63 anonim válasza:
73%
júúúúj:S ez gáz már elnézést ezt nem tod feltálalni nem lehet finomítani nem lehet tompítani csak az igazság kőkeményen bár szerintem ez kamukérdés és valaki unatkozik
2010. febr. 14. 00:53
 14/63 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem állj oda anyud elé,és mondd el neki,hogy "Anya,tettem valami olyasmit,amit nem szabadott volna,egy olyas valakivel,akivel nem szabadott volna.Terhes vagyok."

Lehet,hogy kiabálni fog veled,lehet,hogy mondja,hogy vetesd el,de mond neki ezt,ha nem akarod elvetetni a babát,hogy:

"De nem szeretném elvetetni a babát,mert attól félek,hogy soha többé nem lehet gyerekem.Hallottam már arról,hogy egy lánynak elvetették a gyerekét,és soha többé nem lehetett neki gyereke."-Ez tényleg így van,ha valaki elveteti az első gyerekét,akkor lehetséges,hogy nem lehet gyereke!Így hát jól gondold meg.Én is 14 éves vagyok,én sem szeretném egy gyermek életét veszélyeztetni,vagy elrontani,így hát nem csinálok olyat,ami kellemes lenne,de veszélyes még ilyen korban..

..hajrá csajszi,szurkolok neked,hogy minden a te akaratod szerint történjen,és ne kényszerítsenek bele semmibe!:D

2010. febr. 14. 21:19
 15/63 anonim ***** válasza:
51%
14 évesen nehogy te magad dönts.. Ha annyi eszed nincs, hogy gumit húzzatok, akkor ne szülj, vetesd el, mert nem hiszem, hogy tönkre akarod tenni az életed.. Persze most jöhetnek a leányanyák, hogy "boldog vagyok így is", de megnézlek 10 év múlva, egy neveletlen gyerekkel, társ nélkül, lecsúszva, 8 általánossal...
2010. febr. 15. 11:59
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kamu kérdés ?!

Ma már a világban minden elő fordul , nem lepődtem meg

Mond meg neki az igazat és ennyi

2010. febr. 15. 18:37
 17/63 anonim válasza:
75%

02-12 19:04 komolyan gondoltad? Döntsd el! Megakarod tartani a babát vagy sem! Nem anyukád,és nem a barátod dönt!

Ez hülyeség, 14 éves még kislány. Hogy tarthatná már meg a babát..Amúgy..Mondd el neki és készülj,h totál kiakad,JOGOSAN. Sok huszonéves gyereket akar,és nem sikerül..erre TE 14 évesen terhes leszel,és ha igaz a kérdés akkor elveteted..Mi értelme volt..?!

2010. febr. 15. 19:49
 18/63 anonim ***** válasza:
63%

Ha megbénít a félelem,akkor először próbálj beszélni valami anonim telefonvonalon egy segítővel.

[link]

talán még több is lehet belőle, mint egy-két beszélgetés, hszen ha kérded, valószínűleg igazi pszichológust is tudnak majd ajánlani (ingyen, remélem), majd az átsegít a bénító félelmen. Szerintem a pszichológushoz is mehetsz anonim módon, szüleid tudta nélkül (egy darabig).

Édesanyádat nem ismerem, így nem tudom megmondani, hogy reagál. Azonban a helyzet nem kilátástalan. Semmi sem ment tönkre, senki sem lett beteg, senki sem halt meg, SENKINEK SEM TETTÉL ROSSZAT. Lesz egy új ember, aki vagy a családotok tagja lesz, vagy pedig egy gyermektelen házaspárnak fog örömöt szerezni. (Az örökbeadás kíméletesebb megoldásnak tűnik, mint az abortusz, mert az abortusz nyomot hagy lelkileg Benned, afféle gyász-érzést, és bár ki lehet kezelni, de talán jobb lenne elkerülni, ha esetleg Te is úgy akarod.)

A jogot nem ismerem, de az abortusz tényleg a Te döntésed legyen, ne másé, szóval ha eleve viszolyogsz tőle, akkor szerintem se engedd az abortuszt. Ezzel még nem kötöd meg Édesanyád kezét semmiben, hiszen sorban állnak a gyermektelen párok a gyámügynél, féléveket kell várniuk, míg gyereket kaphatnak. Egyiknek most öröme lesz. Több alapítvány is foglakozik örökbeadássaal, nem kell feltétlenül Nektek foglalkozni az összes adminisztratív részlettel.

2010. febr. 16. 07:09
 19/63 anonim ***** válasza:
63%

Ezekre kereshetsz rá google-val:

,,válságterhesség''

esetleg - ha érdekel - erre is:

,,örökbedás''

Néhány példa:

[link]

[link]

2010. febr. 16. 07:16
 20/63 anonim ***** válasza:
71%
... mármint ,,örökbeadás'', elgépeltem.
2010. febr. 16. 07:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!