Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14évesen terhes vagyok h...

14évesen terhes vagyok h mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
84%

és ez már biztos, hogy terhes vagy?

amúgy így. hogy terhes vagy.

2010. febr. 12. 18:56
 2/63 anonim ***** válasza:
26%
Kamukérdés...
2010. febr. 12. 18:57
 3/63 anonim ***** válasza:
78%

Odaällsz anyukad ele,es azt mondod:

anyu terhes vagyok.Ilyen egyszerü.Nincs mas valasztasod.Biztos nem fog megdicserni,de mit is varsz?

Azt elmondtad hogy fiuval voltal?

Ha igen,miert nem vedekeztetek?

Ne jusson eszedbe kart tenni magadban vagy a bababan,elöbb anyukaddal tisztazd hogy mi a helyzet,ö tudja mi a legjobb megoldas.

Ha lehet akkor beszelj vele erröl amikor egyedül vagytok.

2010. febr. 12. 18:57
 4/63 anonim ***** válasza:
82%

Elöször is te magadban döntsd el nagyon gyorsan hogy megtartod vagy sem. Döntsd el képes vagy rá vagy sem. Ha ezt eldöntötted közöld az apukával mennyire ügyes volt ö is,és közöld a döntésedet. ne várd hogy apuka melléd áll bárhogy is dönts. aztán egyböl anyuka elé is közöld vele is a döntésedet.

Ne várd hogy anyukád döntsön se azt hogy a barátod.Ök enm tudnak helyesen dönteni, ezt csak is te tudod eldönteni.

De mérlegeld, miböl fogod felnevelni. Anyukádék milyen anyagi körülmények között élnek, bele fére-e egy gyerek vagy sem. Mérlegeld az álmaidat, mit akarsz az élettöl és ezt eltudod-e érni egy gyerekkel. Képes vagy-e egy gyermeket kezelni vagy még a barbinak is kitörik a nyaka a kezedben... ès dönts,de csak te.

2010. febr. 12. 19:04
 5/63 anonim ***** válasza:
40%
Most ez komoly, vagy csak unatkozol?
2010. febr. 12. 19:04
 6/63 anonim ***** válasza:
86%
ha eldöntötted mit akarsz, utána beszélj anyukáddal, és a döntéseddel együtt mond el neki. minél hamarabb túlesel ezen, annál jobb! amit anyukád tanácsol, fogadd meg, ne ragaszkodj mereven a döntésedhez, hiszen mint a mellékelt ábra mutatja nem mindig döntesz okosan :) bárhogy is döntesz, szükséged lesz a szüleid segítségére. ezt tartsd szem előtt.
2010. febr. 12. 19:29
 7/63 anonim ***** válasza:
93%
Egyszerűen mond el neki. Lehetőleg ne akkor ha siet valahová vagy ideges. Üljetek le és egyszerűen mondd meg neki. Az biztos hogy nem fog neki örülni amiért ilyen felelőtlen voltál h nem védekeztél de azért nem fogja leharapni a fejed. Tudni fogja h mi a legjobb megoldás. Ha nem olyan az anyagi helyzetetek akk nem ajánlom h megtartsd.
2010. febr. 12. 20:42
 8/63 anonim ***** válasza:
67%
Leírnád miből gondolod, hogy terhes vagy, mert 14 évesen én biztosan nem mertem volna terhességi tesztet venni.
2010. febr. 12. 20:51
 9/63 anonim ***** válasza:
58%
nemhogy tesztet..még "együttlenni"valakivel sem..14évesen..
2010. febr. 12. 23:33
 10/63 anonim ***** válasza:
92%
Beszélgess vele őszintén.
2010. febr. 12. 23:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!