Segítség! Fontos! Hogyan mondjam el a szüleimnek? 13/L
Nincs sok pénzünk, mindig ezen veszekednek, most vettünk autót, házat és itt az iskolakezdés is...Szóval egyedül vagyok itthon, táncikáltam, belecsimpaszkodtam a lambériába ami valahogy leszakadt az egész folyosón (kb. 6méteren!) és még neki is estem egy polcnak amin összetört minden és a családi fotóalbumra ráborult egy váza víz!!! Nekem semmi bajom, de mit csináljak, nem akarok plusz gondot nekik! Mit mondjak ha hazajönnek? Este 7-ig van esélyem rendbehozni valahogy??
13/L
Nyugi ez nem jelentős kár, a lambériát vissza lehet tenni.
Én inkább röhögnék ezen a szüleid helyében :D Rohadt nagy esés lehetett :DDD
Jaaj, de tudatlanok járnak ide?
Hát nem tudtátok, hogy a legújabb tiniőrület a Lamerié Csimpánisz, azaz lambériába csimpaszkodás? Már a csapból is ez folyik...
Anno a 70-es években kezdte meg ez a dolog az életét, szóval valószínűleg a szüleid is nagy művelői voltak a dolognak.
101%, hogy megbocsátanak.
Na, itt vagyok:)
Igen, nincs sok pénzünk, mert az autóra és a házra is le kellett csapnunk, és most vagyunk pénzszűkében.
Annyit mondtak, hogy jó, hogy nem nekem lett bajom. A fotóknak nincs bajuk, csak az album ázott el, az összetört dolgokért nem kár, mert csak rokonoktól kapott ócskaságok, amiket illendőségből raktak ki. A lambéria meg...holnap apukám visszaszögeli és lefesti. Köszi az érteles válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!