Segítség! Fontos! Hogyan mondjam el a szüleimnek? 13/L
Figyelt kérdés
Nincs sok pénzünk, mindig ezen veszekednek, most vettünk autót, házat és itt az iskolakezdés is...Szóval egyedül vagyok itthon, táncikáltam, belecsimpaszkodtam a lambériába ami valahogy leszakadt az egész folyosón (kb. 6méteren!) és még neki is estem egy polcnak amin összetört minden és a családi fotóalbumra ráborult egy váza víz!!! Nekem semmi bajom, de mit csináljak, nem akarok plusz gondot nekik! Mit mondjak ha hazajönnek? Este 7-ig van esélyem rendbehozni valahogy??
13/L
2011. aug. 15. 15:08
11/14 anonim válasza:
csak kiváncsiságból, milyen autó?:D
Egyébként hogy reagáltak?
12/14 A kérdező kommentje:
10 éves VW Polot vettünk, tehát nem luxusautót:) Örültek, hogy nekem nem esett bajom.
2011. aug. 16. 09:42
13/14 anonim válasza:
ez vicces :D
nem direkt csináltad, úgyh valld be nyugodtan, kérj bocsánatot, de mondd,h. nem direkt volt.
14/14 anonim válasza:
ja bocs, látom már megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!