Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy kaptam egy 1-est matekból?
Figyelt kérdés
Hogyan legyek jobb matekból, ha a szüleim sosincsenek otthon, de nem ezért lett rossz a dolgozat!! Mikor mondjam el, mert pénteken kaptam(azt mondtam nem kaptam ma jegyet) és kedden írunk javítót.MIT TEGYEK??2011. ápr. 16. 18:44
1/9 anonim válasza:
Milyen tanuló vagy? Mikro találkozol a szüleiddel? Milyen a matek tanárod? Milyen gyorsan javít ki egy dogát? ezekre válaszolsz és segítek:)
2/9 anonim válasza:
Mondd el hogy 1 est kaptál de kedden írtok javítót.Vlmelyik osztálytársad nem tud segíteni?
3/9 anonim válasza:
Az első variáció:
1.Elmondod,amikor legközelebb találkozol velük,végighallgatod,hogy leszidnak,egy szót se szólsz,aztán bejelented,hogy de kedden írtok javítót.
2.Nagyon gyakorolsz matekra,több feladatot oldassz meg!Valaki rokon,vagy osztálytárs,barát..stb. segíthet neked,biztos ismersz olyat,aki jó matekos.
4/9 anonim válasza:
hát ezzel nagyon elkéstél akkor nem haragszanak ,legalábbis az enyémek ha aznap elmondom meg hogy nem érte a matekot anya se volt túl jó matekból ugyhogy anyira nekem nem szoktak haragudni de készülj felengem fél évre beirattak matek korepetálásra sokkal roszabb mint ahogy hangzik!!!!
5/9 anonim válasza:
Anya,Apa nemértem a matekot 1-est kaptam ezért, tudnátok segíteni benne, hogy javítsak kedden..?
6/9 anonim válasza:
mondd el... egyszerűen, ne bonyolítsd túl a dolgot!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen a jó tanácsokat!!Ma elmondtam és nem haragudtak, mert megértik hogy nem foglalkoztak velem és azért nem lett jó!! De köszi a jó tanácsokat!!
2011. ápr. 17. 10:49
8/9 anonim válasza:
szia anya,1 es lett a matek dogám
9/9 anonim válasza:
én jeles vagyok de néha nagyon szr jelek becsúsznak legtöbbször nem mondom el hogyha tudom hogy nem fogja aláírni az ellenrzőt.de tudom hogy nem jó megoldás mert rossz a vége mond azt hogy a többieknek is szar lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!