Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy kaptam egy 1-est matekból?

Figyelt kérdés
Hogyan legyek jobb matekból, ha a szüleim sosincsenek otthon, de nem ezért lett rossz a dolgozat!! Mikor mondjam el, mert pénteken kaptam(azt mondtam nem kaptam ma jegyet) és kedden írunk javítót.MIT TEGYEK??
2011. ápr. 16. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Milyen tanuló vagy? Mikro találkozol a szüleiddel? Milyen a matek tanárod? Milyen gyorsan javít ki egy dogát? ezekre válaszolsz és segítek:)
2011. ápr. 16. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Mondd el hogy 1 est kaptál de kedden írtok javítót.Vlmelyik osztálytársad nem tud segíteni?
2011. ápr. 16. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Az első variáció:

1.Elmondod,amikor legközelebb találkozol velük,végighallgatod,hogy leszidnak,egy szót se szólsz,aztán bejelented,hogy de kedden írtok javítót.

2.Nagyon gyakorolsz matekra,több feladatot oldassz meg!Valaki rokon,vagy osztálytárs,barát..stb. segíthet neked,biztos ismersz olyat,aki jó matekos.

2011. ápr. 16. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ezzel nagyon elkéstél akkor nem haragszanak ,legalábbis az enyémek ha aznap elmondom meg hogy nem érte a matekot anya se volt túl jó matekból ugyhogy anyira nekem nem szoktak haragudni de készülj felengem fél évre beirattak matek korepetálásra sokkal roszabb mint ahogy hangzik!!!!
2011. ápr. 16. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anya,Apa nemértem a matekot 1-est kaptam ezért, tudnátok segíteni benne, hogy javítsak kedden..?
2011. ápr. 16. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
mondd el... egyszerűen, ne bonyolítsd túl a dolgot!
2011. ápr. 16. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen a jó tanácsokat!!Ma elmondtam és nem haragudtak, mert megértik hogy nem foglalkoztak velem és azért nem lett jó!! De köszi a jó tanácsokat!!
2011. ápr. 17. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:
szia anya,1 es lett a matek dogám
2011. ápr. 17. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
én jeles vagyok de néha nagyon szr jelek becsúsznak legtöbbször nem mondom el hogyha tudom hogy nem fogja aláírni az ellenrzőt.de tudom hogy nem jó megoldás mert rossz a vége mond azt hogy a többieknek is szar lett
2011. ápr. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!