Szülők, ti elengednétek a 17 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
Egy barátnőjének lesz a 18. szülinapi bulija. A lány szülei kibéreltek valami hatalmas partiházat Budán, elég sokan lennének, minimum ötvenen, 15-20 éves korosztályig. Olyanok a feltételek, hogy mindenkinek a belépő egy üveg pia, meg hát nem éppen visszafogott a társaság egy rétege, akit ismerek.
Ti elengednétek a lányotokat?
2015. febr. 17. 20:50
11/17 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy értelmes lányt neveltél belőle, nyugodtan engedd el, semmi baja nem lesz. Ha nem engeded tényleg el fog kezdeni hazudozni az éjjeli tanulásokról, és az a kapcsolatotoknak nem fog jót tenni. Én anno pont azért voltam jóban anyuval, mert mindent elmondtam neki őszíntén, és ő ezt értékelte azzal, hogy elengedett bulizni. Azóta is mindent elmondunk egymásnak, legjobb barátnők vagyunk, szerintem ennél nincs is jobb barátság. Ismerek olyat, akit nem engednek szinte sehova, gondolom nem kell mondani, hogy a lány folyton hazudozik arról, hol is van éppen.
12/17 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok még szülő, de elengedném. 17 éves, biztosan ivott már, 18 évesen pedig már azt csinál amit akar. Feltételezem már nincs egy egész év, hogy betöltse a tizennyolcat, szóval felesleges a tiltás. Szórakozóhelyen, fesztiválon ugyanúgy isznak, annyi a különbség, hogy ott még többen vannak, még nagyobb a veszély. A másik, pedig az, hogy ha ezt elmondta neked, akkor bizonyára megbízik benned, ezt értékeld. Nem lesz semmi baj, szerintem nem ez lesz az első bulija. :)
13/17 anonim válasza:
Én akkor se hazudtam soha a szüleimnek, ha nem engedtek el. De biztos én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt. Ezek szerint mindenhova el kell engedni a gyereket, mert különben hazudni fog.
14/17 anonim válasza:
Utolsó, ha annyira el akar menni úgyis elfog hacsak nincs rács az ablakán, meg kulcsra zárható ajtaja... Mennyivel jobb, hogy elmondta hova készül, így akár érte is lehet menni ha gond van, tudják hol keressék.
15/17 anonim válasza:
Én értem, csak nem ebből következik a hazudozás. Szerintem az is a nevelésen múlik, nem csak az, amit itt előbb írt valaki, hogy ha úgy nevelte, akkor nyugodtan engedje el, meg elég szomorú, ha nem stb... Egyébként 17 évesen már nem kellene nálam külön szülői engedély, de felhívnám a veszélyekre a figyelmét, és megkérném, hogy az után döntsön.
16/17 anonim válasza:
17 évesen nyilván tisztában van a veszélyekkel.
17/17 anonim válasza:
Ilyenek szoktam lenni az általános házibulik, csak éppen ezt nem szokták közölni a szülőkkel. :D Ezt csinálja a tinik nagy része, semmi extra.
Én elengedném mert 18 éves koromban szomorú lettem volna ha kihagytam volna egy ilyen bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!