Ti elengednétek a 17 évs lányotokat nyáron 5 napra a Balatonra?
Osztálytársakkal, az egyik lány rokonának a nyaralójába. (=nem lenne drága) Csak lányok mennének, a szülők párat ismernek is közülük. 8-an lennénk. Mit szólnátok? Soha nem kérdeztem ilyesmit a szüleimtől, félek hogy nemet mondanak mert nagyon szeretnék menni. Kíváncsi vagyok más szülők véleményére.
17/L
Én 17 évesen már egyedül nyaraltam a barátnőimmel a saját megkeresett nyári pénzemből.
A lányaimnál se fogom másképp csinálni. Nyilván, ha megbízható és nem megy minden hül.eségbe bele, tudja hol a határ, akkor nincs miről beszélni.
Egyetlen feltétele lesz, hogy a nyaralás felét (nálam az egészét) ő magának kell fizetnie, a saját megkeresett pénzéből. Csak, hogy tudja, milyen az élet.
igen, engem is elengedtek ennyi idősen. Tomboltam ha úgy akartam (piáztam, cigiztem, pasiztam), csináltam ami jól esett, nem szabályoztak, megbíztak bennem, én meg ésszel csináltam a dolgaim, kiéltem magam 23 éves koromig és utána már nem a bulin járt az eszem hanem a család alapításon. nem lettem szar ember, 10 évig voltam a párommal, utána hozzá mentem feleségül és most gyerekünk van, házunk, autónk, jó állásunk, 28 éves vagyok.
Nem tartom jónak, ha mindentől tiltják a gyereket, aki aztán 30 felé jön rá, hogy még szeretne bulizni, és majd 35 évesen jut eszébe gyereket vállalni.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem, nem lenne velünk felnőtt.
Kis kérlelés után szerintem engem is elengednének. :) Pedig nem mehetek pl. bulizni, "kocsmázni", meg ilyenek... Inkább akkor engednének, ha a barátom is ott lenne, de szerintem mostmár lányokkal is.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!