Szülők, ti elengednétek a 17 éves lányotokat?
Egy barátnőjének lesz a 18. szülinapi bulija. A lány szülei kibéreltek valami hatalmas partiházat Budán, elég sokan lennének, minimum ötvenen, 15-20 éves korosztályig. Olyanok a feltételek, hogy mindenkinek a belépő egy üveg pia, meg hát nem éppen visszafogott a társaság egy rétege, akit ismerek.
Ti elengednétek a lányotokat?
igen de ki is küldeném a zsarukat.
Pia végett.
Igen.
Engem 15 éves korom óta engedtek úgy, hogy nem volt megszabva, meddig. Sokkal jobb volt a kapcsolatom egész kamaszkoromban (és később is) a szüleimmel, mint azoknak, akik fél óráért hazudoztak, meg 10 perc késésnél már taktikáztak.
Ha bármi gond lesz, hív egy taxit és hazamegy. Nagy kaland.
Én nem engedném el.
Egyrészt a pia miatt, másrészt a nagy létszám miatt, rengeteg idegen lesz ott, ki tudja milyen emberek, de már az is elég lehet, ha egy idióta bejut a partira. Akár bele is rakhatnak valamit az italába, fiúk is lesznek gondolom, szex stb... Nyilván ezek a legrosszabb eshetőségek, de én mindig abból indulok ki, rossz szokás.
Engem elengedtek volna a szüleim, de sose vágytam ilyen helyre, mert más voltam mint a piálós szexelős bulira járó társaim és rosszul éreztem magam ilyen környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!