Egy barátnőjének lesz a 18. szülinapi bulija. A lány szülei kibéreltek valami hatalmas partiházat Budán, elég sokan lennének, minimum ötvenen, 15-20 éves korosztályig. Olyanok a feltételek, hogy mindenkinek a belépő egy üveg pia, meg hát nem éppen visszafogott a társaság egy rétege, akit ismerek.
hát ha van olyan őszinte hogy ezt így elmondja nekem (hogy hol hányan és mennyi piával) akkor honorálom az őszinteségét azzal, hogy elengedem, de érte megyek, úgy igyon.... előbb utóbb úgyis elmegy, miért kergetném hazugságokba, barátnőmnél alszom, moziba megyek, egész éjjel tanulunk stb?
2015. febr. 17. 21:05
5/17 anonim válasza:
Az én gyerekem még kisebb, de én anno 16 éves koromtól jártam rendszeresen ottalvós házibulikba, ahol a társaság nagy része 8-10 évvel idősebb volt. Soha semmi olyat nem csináltam ezeken a bulikon, amiért szégyenkeznem kellett volna. A szüleim is állandó dilemmában voltak. :) Te ismered a lányod, döntsd el, hogy megbìzol-e a "józan" ìtélőképességében.
2015. febr. 17. 21:06
6/17 anonim válasza:
Igen.
Engem 15 éves korom óta engedtek úgy, hogy nem volt megszabva, meddig. Sokkal jobb volt a kapcsolatom egész kamaszkoromban (és később is) a szüleimmel, mint azoknak, akik fél óráért hazudoztak, meg 10 perc késésnél már taktikáztak.
Ha bármi gond lesz, hív egy taxit és hazamegy. Nagy kaland.
2015. febr. 17. 21:20
7/17 anonim válasza:
Én nem engedném el.
Egyrészt a pia miatt, másrészt a nagy létszám miatt, rengeteg idegen lesz ott, ki tudja milyen emberek, de már az is elég lehet, ha egy idióta bejut a partira. Akár bele is rakhatnak valamit az italába, fiúk is lesznek gondolom, szex stb... Nyilván ezek a legrosszabb eshetőségek, de én mindig abból indulok ki, rossz szokás.
Engem elengedtek volna a szüleim, de sose vágytam ilyen helyre, mert más voltam mint a piálós szexelős bulira járó társaim és rosszul éreztem magam ilyen környezetben.
2015. febr. 17. 21:22
8/17 anonim válasza:
úgy elengedném hogy megyek érte. de amúgy hogy egyedül jöjjön haza. akár ott is aludhat, de akkor reggel hozom haza.
2015. febr. 17. 22:03
9/17 anonim válasza:
Elengedném. Már majdnem felnőtt, miért ne mehetne.
2015. febr. 18. 00:34
10/17 anonim válasza:
1 év és nagykorú tehát úgy,akkor és annyit piálhat amennyit akar.Teljesen értelmetlen tiltani,csak rosszabb lesz.Nyilván ismeri a saját határait.Ha meg nem az részben a szülő szégyene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!