Kamaszok, ti elkéredzkednétek az iskolából akkor ha hányingeretek van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 21:42
1/9 anonim válasza:
Ha hirtelen fogna el, és nem lennék biztos benne, hogy nem fog baleset érni, akkor természetesen elkéredzkednék. Nem jó buli suli wcben hányni :D
Ha csak ilyen kis émelygés, amiből tudom hogy nem lesz baj, akkor nem feltétlenül mennék haza, csak ha nem múlna, fölöslegesen nem áll szándékomban hiányozni.
16/L
2/9 anonim válasza:
Nem. Bár ez nagyban függ a hányinger erősségétől is, de nem szeretek hiányozni, így valószínüleg maradnék a suliban. Amúgy is sokszor émelygek egy kicsit, így megtanultam a dolgot kezelni.
17L
3/9 anonim válasza:
Igen. Ritkán szokott hányingerem lenni, kb évente egyszer, de akkor mindig hazamegyek.
4/9 anonim válasza:
Én nem szeretek elkérezkedni egyrészt a hiányzás és a bepótolandó tananyag miatt illetve ilyen hirtelen rosszulléteknél mindig hülyén érzem magam mert a tanárok nem hiszik el, hogy nem érzem jól magam és biztos csak lógni akarok (persze, elengednek, de nagyon csúnyán tudnak nézni...). Általában csak várok egy kicsit, megmosakszom, leülök, hátha elmúlik és ez általában sikerül is, de ha tényleg nagyon rosszul vagyok, akkor hazakéretőzöm.
5/9 anonim válasza:
Hát sose szokott ok nélkül hányingerem lenni, csak úgy a semmiből szóval én elkéredzkednék. Persze csak ha tényleg sanszos hogy hányni fogok.
7/9 anonim válasza:
Ritkán hiáynzom, de ha nagyon rosszul leszek vagy ilyesmi és nem birom a suliban akkor kéredzkedik a f*ne elmegyek és cső. Tudod ki fogja elkezdeni magyarázni egy tanárnak, hoyg pontossan éppen mi bajod van, még ha jó fej is mire megbeszélitek elenged addigra lemegy a nap. ásnap majd kap igazolást.
8/9 anonim válasza:
Nem. Volt, hogy lázasan, mandulagyulladással voltam bent, már az egyik tanárom zavart szinte haza, de akkor sem szívesen jöttem. Egy hányinger miatt eszembe sem jutna elmenni. Nem szeretek pótolni, mert nagyon nehezen tanulok akkor, ha csak leírom a vázlatot, és nem hallom mellé a magyarázatot, illetve sokszor apró, de fontos dolgokat nem írnak bele a vázlatba, így pl. a töriórát nem is lehet 100%-ban bepótolni. 17L 11.osztály
9/9 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire érzem magam rosszul. Volt már rá eset amikor görcsölt is a hasam mellé, (mestruáció) és akkor hazamentem, mivel előtte már előrfordult hogy össze is estem, tehát inkább 2 óráról lemaradok minthogy nagyobb baj legyen, beütöm a fejem, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!