Kismamik voltatok úgy hogy nagyon émelyegtetek, hányingeretek volt, de mégis ettetek?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, mert émelygek folyamatosan, öklendezem is (nem sokat) de tudom hogy a baba miatt kell a táplálék, így eszegetek, csak nem esik jól. Pl sose vagyok éhes már vagy 2 hete!Volt így más is?? 7 heteske2013. dec. 25. 10:42
1/8 anonim válasza:
én ezen a héten töltöm a 9 hetet 6.héttől ez van velem. épp hogy felkelek megyek hányni. én sem vagyok éhes nagy ritka ha vmit megennék pedig úgy szeretnék jól lakni :) szedem a magneb6ot attól kicsit jobb.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem muszáj enni a baba miatt, ne tömd magadba az ételt csak azért mert muszáj. Apró falatot egyél, egy szem keksz, egy darabka alma, pici kenyérke, éppen csak egy egy falat félóránként vagy ahogy jól esik. Ha magadba tömöd akkor hánysz ami rossz érzés neked, fölösleges volt a kajálás és még folyadékot is vesztesz. A babádnak még nincs szüksége arra, hogy te muszájból magadba tömjed a kaját, elveszi ami neki kell, és azt bőven fedezi a tartalékod. Sokan minusz kilókkal kezdik a terhességet és 12. hétre érik el a terhesség előtti súlyukat. Inni igyál mert az a legfontosabb az étel csak másodlagos, annyit egyél és akkor mikor jól esik. Hányingerre nagyon bevált nekem a jéghideg citromos víz, hideg kóla, B6 vitamin, mentolos cukorka. Ha reggel nem esik jól sokat enni akkor amjd eszel délután, vagy este. Reggel 1-2 szem keksz segíthet a rosszulléten, érdemes kipróbálni, de ha nem jó akkor nem kötelező enni, majd esel később. Ne aggódj mert a baba mindent elvesz amire szüksége van még akkor is ha te semmit sem eszel terhesen.
3/8 anonim válasza:
Én is így voltam kb.14.hétig mindkét gyerekkel. Az elsőnél egy idő után rájöttem, hogy enni kell émelygés esetén is, mert evés nélkül még rosszabb és még jobban émelygek.
4/8 anonim válasza:
Én is azért eszegettem egyfolytában, mert akkor kevésbé volt hányingerem.
5/8 anonim válasza:
Ugyanúgy voltam, mint a 3 válaszoló. 2 terhesség, 2 x 2 hónap rosszullét. Ha ettem, azért voltam rosszul, ha nem ettem azért. Ráadásul ha nem ettem epét hanytam, ami a legrosszabb.
Azt csináld, ami a legkevésbé kellemetlen.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 8 hèten kezdődött a szó szerint 24 óràs hànyinger. Haeszek egy fèl óràig jobb, de mivel most is tart a 16 hèten ha nem ettem volna màr nem èlnènk :-)
Nem tömöm magam de 2-3órànkènt egy narancsnyi valamit megeszek, van amitől rosszabb de erre rà kell jönni.
7/8 anonim válasza:
12.hétig émelyegtem, nem volt vészes, de állandó volt, hányni csak 1x hánytam. Ettől függetlenül szinte állandóan éhes voltam :-). Reggel ettem kekszet, mert akkor volt a legrosszabb és az valamennyire segített. A 30.hét körül visszajött az egész napos hányinger kiegészítve a gyomorégéssel, akkor tejet ittam, mert az segített. Kb. a 34.hétig tartott.
8/8 anonim válasza:
Nekem is 1 hete kezdodott, 9 hetes vagyok es 24 oran keresztul emelygek. Mindig rosszul vagyok, de enni azert nagyjabol tudok, viszont ha olyat eszem amit nagyon nem kivanok azt ki is hanyom. Parom mar megőrül tőlem mert mindig mast akarok enni azt neha meg nehezen lehet kivitelezni. De akkor inkabb semmit nem eszem mert hanyni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!