A terhesség elején milyen ételeket ettetek amitől nem volt hányingeretek?
Az első két hétben szalámis-sajtos szendvicsen éltem, aztán már ez se esett jól. Mindent megpróbáltam, és sajnos a szemét kaják estek csak igazán jól pár hétig: pizza, hamburger, ilyesmik... híztam is vagy 5 kilót a 12. hétig :(
Utána normalizálódott a helyzet, és vissza tudtam térni az egészséges és változatos kajáláshoz.
Ja meg a frissen facsart narancslevet kívántam állandóan, akármerre jártam a McCafé-t lestem, mert ott volt a legfinomabb :) A bolti dobozos 100%-os nem volt jó, csak amit előttem facsartak...
szia!én most vagyok 33 hkm!az elején én is megszenvedtem a hányingerrel,hányással!kihánytam a vajas kenyeret,helyette csak a pirítóst kívántam!a narancslé nekem is segített,aztán mindig volt nálam háztartási keksz!nekem a 12.hétig volt hányingerem,hányni maximum 3szor hánytam!mikor elmúlt a hányinger utána jött meg igazán az étvágyam,de nem híztam sokat!most 10 kiló plusznál tartok!
Kitartás!Messze van még a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!