Nagyon kövér vagyok? (Részlet Lent) 13/L
13 évesen 153-4 cm és 54 kg vok.Hiába sportolok,a gyümölcsöket sem hagyom ki az étrendemből mondjuk úgy,hogy a duci kategóriába tartozom.Tesiből 5-ös vagyok.Apukám szerint nem tehetek róla,mert az ő génjeit örököltem a kisöcsémmel együtt(ő hat éves nincs semmi baja, de szeret enni),és a másik szintén fiú tesóm anyu génjeit örökölte,meg focisuliba jár,ahol ilyen salátákat,meg más (mindig)ilyen hasonló kajákat esznek,ráadásul nem is eszek sokat.Szerintetek nagyon kövér vagyok??
csak a hasamon,és a combomon látszik..
13/L

Egy kicsit igen sajnos..én is 13 éves vagyok 162 cm és 58 kg.Mivel nekem a cm és a kg között 4 van neked meg 0-1 ezért mondhatjuk hgy neked is kb olyan alkatod van mint nekem.Nagyon utálom de valahogy nem tudok lefogyni..:S
Neked azért sok sikert!!

Szia!
Én 162cm és 58kg vagyok, mégsem vagyok kövér. Meg fogsz nyúlni, ne félj:)
13L

amúgy nem sértegetni akarlak de én vagyok 13 éves,162 cm és 47-48 kg :D és ngem is kövéreznek,még a saját apám is azzal baszogat hogy mekkora már a seggem ... és ha én ennyivel kövér vagyok akkor te így szerintem kövér vagy :S bár ha eleve ilyen a testalkatod akor azal nem naon tudsz micsinálni :D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!