Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon kövér vagyok? (Részlet...

Nagyon kövér vagyok? (Részlet Lent) 13/L

Figyelt kérdés

13 évesen 153-4 cm és 54 kg vok.Hiába sportolok,a gyümölcsöket sem hagyom ki az étrendemből mondjuk úgy,hogy a duci kategóriába tartozom.Tesiből 5-ös vagyok.Apukám szerint nem tehetek róla,mert az ő génjeit örököltem a kisöcsémmel együtt(ő hat éves nincs semmi baja, de szeret enni),és a másik szintén fiú tesóm anyu génjeit örökölte,meg focisuliba jár,ahol ilyen salátákat,meg más (mindig)ilyen hasonló kajákat esznek,ráadásul nem is eszek sokat.Szerintetek nagyon kövér vagyok??

csak a hasamon,és a combomon látszik..

13/L

2010. febr. 9. 19:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Úristen! Nem lehet h ikertesók vagyunk??? Én 153-154 cm vok és 52 kg. Heti 6x sportolok és keveset nem nassolok állandóan mégis kövér vok. az öcsém is tök vékony pedig, nagyon sokat eszik!! Am. hol laksz???
2010. febr. 12. 18:45
 12/23 anonim ***** válasza:
bocs keveset nassolok és én is szar géneket örököltem!
2010. febr. 12. 18:52
 13/23 A kérdező kommentje:

hát..sajnos ezzel én is így vagyok..:S

utolsó előtti válaszolónak:Tolna megye

te?:D

xD

2010. febr. 12. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Pécs :) MSN-re fel vehetsz: lorincz_niki@freemail.hu
2010. febr. 13. 13:54
 15/23 anonim ***** válasza:
bocs lorincz_niki@hotmail.com
2010. febr. 13. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

A kérdéssel kapcsolatban: lehet, h ez tényleg kicsit sok, de még pont abban a korban vagy, hogy nagyot fogsz nőni 1-2 éven belül. Tényleg számít a genetika is, de csak annyiban, hogy neked jobban oda kell figyelned arra, hogy miket eszel.

Neten vannak fenn kalóriatáblázatok, abból kiderül, hogy mik hízlalnak legjobban, ezzel ellenőrizheted, hogy esetleg mitől hízol. Sajnos nem csak az számít, hogy mennyit eszel, hanem az is, hogy mit. És nem feltétlenül a saláta a megoldás, hanem pl hogy a húst ne olajban süssétek, hanem inkább grillezzétek...stb

De arra is figyelj, hogy legalább 2000 kalóriát meg kell enni egy nap, ami nem is olyan nagyon kevés.

Szerintem fogyózni ne fogyózz, mert az ennyi idősen nagyon veszélyes, inkább csak fogyelj oda, hogy egészségesen, de eleget egyél, abból nem lehet baj.

2010. febr. 13. 22:12
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
Apukád hazudik , és magát is mentegeti előtted.
2010. febr. 18. 09:14
 18/23 anonim válasza:
79%

Hát azért nem a legideálisabb súly...

De biztos fogsz még nyúlni stb figyelj oda mit kajálsz és sportolj sokat biztos hamar jó formában leszel.

Az meg hogy piszkálnak előfordul mindenkit megtalálnak valamivel...:D

2010. márc. 10. 00:36
 19/23 anonim ***** válasza:

Kicsilány! 13 évesen nehogy diétázni kezdj...fejlődsz, ez többek közt abban is nemsokára látszani fog, hogy nő a magasságod, és akkor észrevétlenül eltűnik a kis pocakod és combod :)) Velem is így volt :))

24/L

2010. márc. 10. 14:03
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
én 12 évesen 160 cm 50 kg voltam,most annyi vagyok mint te és 171 cm 60 kg.szóval úgy 10 cm-t és 10 kg-t híztam egy év alatt,de nincs bajom az alakommal.szerintem most meg fogsz nyúlni egy picit,és ha vannak kis zsírpárnák rajtad azok szépen eloszlanak.sportolj sokat,az a lényeg:)na meg kevés édesség.és csak vizet igyál,esetleg teát
2010. márc. 10. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!