Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon kövér vagyok? (Részlet...

Nagyon kövér vagyok? (Részlet Lent) 13/L

Figyelt kérdés

13 évesen 153-4 cm és 54 kg vok.Hiába sportolok,a gyümölcsöket sem hagyom ki az étrendemből mondjuk úgy,hogy a duci kategóriába tartozom.Tesiből 5-ös vagyok.Apukám szerint nem tehetek róla,mert az ő génjeit örököltem a kisöcsémmel együtt(ő hat éves nincs semmi baja, de szeret enni),és a másik szintén fiú tesóm anyu génjeit örökölte,meg focisuliba jár,ahol ilyen salátákat,meg más (mindig)ilyen hasonló kajákat esznek,ráadásul nem is eszek sokat.Szerintetek nagyon kövér vagyok??

csak a hasamon,és a combomon látszik..

13/L

2010. febr. 9. 19:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit sem:D:D

Egy ismerősöm kb 95 kiló-.- 15 éves....szal majd akkor kell félned:D:D Ez sztem még jó:)

2010. febr. 9. 20:00
 2/23 A kérdező kommentje:
és hogyha van ilyen hosszúkás csík a csípődnél,meg a combodnál az mit jelent?
2010. febr. 9. 20:02
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Ez még bőven belefér. Szerintem biztos fogsz is még nőni, és ha tartod ezt a súlyt, tökéletes leszel.
2010. febr. 9. 20:02
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Striák! Hirtelen növéstől, fogyástól, hízástól van, szinte minden nőnek van, sok férfinek is, eltűntetni őket nem lehet, de elhalványodnak egy idő után, hacsak nem hízol sokat hirtelen mondjuk.
2010. febr. 9. 20:03
 5/23 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

csak azért kérdeztem,mert az osztályban,én vagyok az EGYIK "legkövérebb"mert van egy másik o.társam,aki tényleg sokkal kövérebb mint én,de őt nem piszkálják,csak engem,ha arra kerül sor.De lehet h azért,mert új suliba vagyunk,(év eleje óta),és csak a fiúk piszkálnak..

2010. febr. 9. 20:06
 6/23 A kérdező kommentje:

Egyébként a válaszokat nagyon köszönöm!:)

puszi:)

2010. febr. 9. 20:06
 7/23 anonim ***** válasza:
69%
13 évesek vagytok? Akkor tetszel a fiúknak, azért piszkálnak :) Ilyen kis gyökerek, még ovis szinten ragadtak és maradnak még legalább 6-7 évig :D
2010. febr. 10. 11:13
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egyeltalán nem vagy kövér, a piszkálásnak meg valami más oka lehet, valami más böki a piszkáló csőrét és így próbál megbántani. Ne foglalkozz vele.
2010. febr. 10. 20:56
 9/23 anonim ***** válasza:
54%

én 147cm 37-8 kg

ovis koromtól kezdve rendszeresen úsztam.

1.2.ban koriztam..

most mmár csak hobbibol csinálom

de 5 ös vagyok tesiből

2010. febr. 10. 21:48
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem kell fogynod!
2010. febr. 11. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!