Nagyon kövér vagyok? (Részlet Lent) 13/L
13 évesen 153-4 cm és 54 kg vok.Hiába sportolok,a gyümölcsöket sem hagyom ki az étrendemből mondjuk úgy,hogy a duci kategóriába tartozom.Tesiből 5-ös vagyok.Apukám szerint nem tehetek róla,mert az ő génjeit örököltem a kisöcsémmel együtt(ő hat éves nincs semmi baja, de szeret enni),és a másik szintén fiú tesóm anyu génjeit örökölte,meg focisuliba jár,ahol ilyen salátákat,meg más (mindig)ilyen hasonló kajákat esznek,ráadásul nem is eszek sokat.Szerintetek nagyon kövér vagyok??
csak a hasamon,és a combomon látszik..
13/L
Kicsit sem:D:D
Egy ismerősöm kb 95 kiló-.- 15 éves....szal majd akkor kell félned:D:D Ez sztem még jó:)
köszi a válaszokat!:)
csak azért kérdeztem,mert az osztályban,én vagyok az EGYIK "legkövérebb"mert van egy másik o.társam,aki tényleg sokkal kövérebb mint én,de őt nem piszkálják,csak engem,ha arra kerül sor.De lehet h azért,mert új suliba vagyunk,(év eleje óta),és csak a fiúk piszkálnak..
Egyébként a válaszokat nagyon köszönöm!:)
puszi:)
én 147cm 37-8 kg
ovis koromtól kezdve rendszeresen úsztam.
1.2.ban koriztam..
most mmár csak hobbibol csinálom
de 5 ös vagyok tesiből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!