Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SZÜLŐK! Ti megengednétek a 12...

SZÜLŐK! Ti megengednétek a 12 éves lányotoknak? Részlet lennt!

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok van szerelmem de nem merem elmondani anyának.Na szóval ti megengednétek hogy járjak egy amugy velem egy korú rendes anyuék szerint is jó fej fiuval?
2010. ápr. 27. 20:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Amíg nem szexelni meg pettingelni akartok, felőlem járhatnátok. Szerintem még aranyos is :)
2010. ápr. 27. 20:49
 2/34 A kérdező kommentje:

Hát nem most szeretnék rajta átesni..... :D

Köszönöm a választ!

2010. ápr. 27. 20:52
 3/34 anonim ***** válasza:
83%

szerintem is járhatnátok, pláne ha még ismerném is a fiut. nekem 13éves fiam van, neki is volt már "barátnője" de az elbeszélgetés az járt neki. meg ha lányom lenne akor is járna neki.

ja és én nem engedném meg h sötétedés után találkozzatok, de délután lehetne randi. de csak addig nem ellenezném a kapcsolatot, mig azt látom h "normális vagy és nem rolmala a jegyeid meg a viselkedésed.

2010. ápr. 27. 20:53
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Én is megengedném, a gyerekszerelme annyira édes:)
2010. ápr. 27. 20:54
 5/34 anonim ***** válasza:
86%
Szia Nekem is van egy 13 éves lányom és teljesen egyetértek a első hozzászólóval
2010. ápr. 27. 20:54
 6/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válszokat csak még az a bibi hogy nem merem elmondani.... :)
2010. ápr. 27. 20:58
 7/34 anonim ***** válasza:
74%
14 éves "kislányom" van.
2010. ápr. 27. 21:04
 8/34 anonim ***** válasza:
74%

Elnézést véletlen nyomtam egy entert és elküldte:

ma 21:04

Szóval :

Nekem egy 14 éves lányom van.Egyedül nevelem.

Neki már 6 hónapja van egy barátja,tudom,hogy ki,természetesen így megengedtem neki!

Ha nem ismerném akkor már nem biztos,hogy így belementem volna.

A fiú szokott jönni hozzánk,nagyon aranyos,kedves "kisfiú".

Azt mondtam inkább itt legyenek,mint valahol az utcán,meg énis nyugodtabb vagyok,hogy itt vannak,mintha a fiúnál lennének.

Szokott hozzni csokit vagy egy szál virágot néha.

Szerintem ha olyan szüledig vannak akik már úgymond képesek elfogadni,hogy a kislányuk már nemis olyan kicsi és már kezd fiúzni akkor bátran mond el.

A lányom így csinálta:

"Anyu.Van egy fiú,nagyon szeretem és szeretném ha megismernéd és elfogadnád,megengednéd,hogy eggyüt legyünk és nem tiltanádmeg.Még mielőtt megtiltanád kérlek csak egy eslélyt adj neki"

Valahogy így mondta.

Hát én majdnem bekönnyeztem.

Annyira látszott rajta,hogy szereti,mondtam,hogy holnap jöjjön át és akkor majd beszélünk.

Akkor elkezdett visongatni meg,hogy mennyire szeret meg,hogy ne égessem le :D

Szerintem ne izgulj.Hidd el nem lesz gond.

Sok Sikert.

2010. ápr. 27. 21:09
 9/34 anonim ***** válasza:
74%
Állj oda elé nyugodtan Kivel beszélhetné meg egy lány ha nem az anyjával ?
2010. ápr. 28. 08:26
 10/34 anonim ***** válasza:
19%

Minek mondanád el?????

Miközükhozzá??

Nem értem, hogy kb minden második kérdés itt(amit kamaszok tesznek fel) az az hogy elmondjam e anyuciapucinak.

Miért kéne elmondanod?12 évesen már lehet legalább ennyi magánéletük, én 13 vagyok és szinte semmit nem közlök anyámmal, mert amikor mindent elmondtam neki, folyton veszekedések voltak, azóta tanultam belőle és nem mondok el neki SEMMIT.Azóta nyugodt az élet itthon, és büszkék a gyerekükre, mert szerintük nagyon jó gyerek, de ha a felét tudnák annak amit csinok, küldenének az állambácsihoz, hogy ő neveljen...Lehet hogy neked is ezt kéne csinnod, ha ennyire nem tod...

Lehet lepontozni, hogy milyen köcsög gyerek vok, de legalább adtam 1 jó választ, amiből lehet hogy döntésre jut a válaszoló és nem azt írtam hogy terhes...

Jah, és terhes vagy ;D

2010. ápr. 28. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!