SZÜLŐK! Ti megengednétek a 12 éves lányotoknak? Részlet lennt!
Miért ne?
De csak amíg szóba nem jön a nemi élet.
Ahhoz még fiatalok vagytok.
De ha csak "jártok" abból nem lesz semmi.
Én engedném.
ma 16:05:
Büszke lehetsz magadra,kedvesem!
Azért ha Neked is ilyen gyermeked lesz nem lesz ekkora a szád.Hanem sírni fogsz a szobádban,hogy mit rontottál el?
Persze most mindenben neked van igazad,mindent jobban tudsz,te vagy a nagy lázadó,és büszke vagy magadra,hogy ilyen nagylány vagy,hogy nem bízol meg ennyire anyukádban
és ilyen stílusban írsz.
Őszintén ha ilyen lenne a lányom nem tudom mit tennék.
Szerencsére megbízik bennem és elmondja,hogy mik történtek,persze nem mond el mindent,de mindent nemis kell elmondani,úgyis tudom nagyából arra ott vannak a barátnők is.:D
Majd pár év múlva olvassd vissza amit ide írtál és gondolj bele miket gondoltál mikor olvastam a hozzászólásom,teis jót fogsz majd rajta nevetni..
előzőnek:
fiú vagyok, azér ilyen téren nem mind1
Szóval én 12 éves voltam,mikor meg ismertem 2 srácot,az egyikkel csókolóztam,haza mentem anyu rákérdezett,hisz látta már őket..mondtam igen megtörtént,kérdezte milyen volt stb. Végül a srác haverjával jártam aki 14 éves volt anyuék szerették is,csak hát inkább szánalmasnak tartották hisz folyton hazudott,nekem is.Ilyenek hogy : dobol,gitározik. Kiröhögtünk,nem szóltak bele szüleim.Remélem neked sem fognak,hisz ebből még úgy sem lesz semmi gond,hogy fogod a kezét,puszi,esetleg csók (:
De tovább semmi kép ne!Ha nem akarod elrontani az életed.
14/L
Majd szólj hogy mit szólt anyukád!
Amúgy én is ugyan ilyen helyzetben vagyok,csak 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!