Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SZÜLŐK! Ti megengednétek a 12...

SZÜLŐK! Ti megengednétek a 12 éves lányotoknak? Részlet lennt!

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok van szerelmem de nem merem elmondani anyának.Na szóval ti megengednétek hogy járjak egy amugy velem egy korú rendes anyuék szerint is jó fej fiuval?
2010. ápr. 27. 20:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Miért ne?

De csak amíg szóba nem jön a nemi élet.

Ahhoz még fiatalok vagytok.

De ha csak "jártok" abból nem lesz semmi.

Én engedném.

2010. ápr. 28. 18:52
 12/34 anonim ***** válasza:
56%
nekem is van 1 barátom. Hát Én ezt nem mondtam el anyunak. Az egész úgy kezdődött, hogy ő sejtette amikor Ő feljött megnézni a kutyusokat és akkor elhvívott sétálni. Aztán pár nap múlva 1 sms-ből kiderítette. Hát a fiúhoz annyit szóltak, hogy jólvan :D. Van magánéletem anyu is tud sokmindent. Azóta már megismerték, mert a híre a suliban nem éppen a jó :D. De hát megismerettem. 5,5 hónap vezskedés után sikerült nekem. Azóta mi is boldogok vagyunk (8 hónapja vagyunk együt) és ők is.
2010. ápr. 28. 21:10
 13/34 anonim ***** válasza:
77%

ma 16:05:

Büszke lehetsz magadra,kedvesem!

Azért ha Neked is ilyen gyermeked lesz nem lesz ekkora a szád.Hanem sírni fogsz a szobádban,hogy mit rontottál el?

Persze most mindenben neked van igazad,mindent jobban tudsz,te vagy a nagy lázadó,és büszke vagy magadra,hogy ilyen nagylány vagy,hogy nem bízol meg ennyire anyukádban

és ilyen stílusban írsz.

Őszintén ha ilyen lenne a lányom nem tudom mit tennék.

Szerencsére megbízik bennem és elmondja,hogy mik történtek,persze nem mond el mindent,de mindent nemis kell elmondani,úgyis tudom nagyából arra ott vannak a barátnők is.:D

Majd pár év múlva olvassd vissza amit ide írtál és gondolj bele miket gondoltál mikor olvastam a hozzászólásom,teis jót fogsz majd rajta nevetni..

2010. ápr. 28. 22:21
 14/34 anonim ***** válasza:
23%

előzőnek:

fiú vagyok, azér ilyen téren nem mind1

2010. ápr. 29. 05:44
 15/34 anonim ***** válasza:
30%
szerintem mond el anyudnak h ismerje meg....babi néni terhesen mézet eszik:D:D
2010. ápr. 29. 14:20
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de szerintem annak a szülönek aki hülyének álított be nem volt igaza! Megbizok anyában!
2010. ápr. 29. 20:41
 17/34 A kérdező kommentje:
Jah bocsi az elöző kommentemért! Elnéztem! Így igaza van annak aki így kezdte: Ma 16:04
2010. ápr. 30. 09:20
 18/34 anonim válasza:
56%

Szóval én 12 éves voltam,mikor meg ismertem 2 srácot,az egyikkel csókolóztam,haza mentem anyu rákérdezett,hisz látta már őket..mondtam igen megtörtént,kérdezte milyen volt stb. Végül a srác haverjával jártam aki 14 éves volt anyuék szerették is,csak hát inkább szánalmasnak tartották hisz folyton hazudott,nekem is.Ilyenek hogy : dobol,gitározik. Kiröhögtünk,nem szóltak bele szüleim.Remélem neked sem fognak,hisz ebből még úgy sem lesz semmi gond,hogy fogod a kezét,puszi,esetleg csók (:

De tovább semmi kép ne!Ha nem akarod elrontani az életed.

14/L

2010. máj. 4. 19:11
 19/34 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. máj. 6. 18:57
 20/34 anonim ***** válasza:
56%

Majd szólj hogy mit szólt anyukád!

Amúgy én is ugyan ilyen helyzetben vagyok,csak 13L

2010. jún. 21. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!