Normális szerintetek a lányom?
van egy 17 éves lányom,ki nem álhasa a gyerekeket,szószerint undorodik tőlük,de az állatokat imádja.
Kijelentette hogy neki se gyerek,se férj nem kell,öreglány szeretne lenni.
És hogy a élet celjai hogy befejezze a középiskolat,főiskolát,legyen munkája,autója,dán dogja és neki tökéletes élete lesz.
De normális? Én unokákat szeretnék de amikor ezt megmontam neki erre mutaott egy képet egy német dogról hogy tessék itt a unokád...
Most mi a fenet kezdjek vele hogy megjöjjon a épp esze?
Ne írjatok olyat hogy ezváltozni fog mer nem fog....a lányom ha valamit megmond es eldönto hogy úgy lesz akkor megy az után,és a céljai utan
Normális, nem kötelező gyereket szülni/csinálni, mindenki maga dönti el.
Én sem akarok gyereket, max., ha a párom szeretne, akkor megtárgyaljuk, jó így az életünk, ne akarok alkalmazkodni egy kisbabához.
ennyi idősen azt hittem hogy a lányokat szeretem.
2 éve élek a párommal aki férfi. Tehát megváltoztam (hála Istennek)
Szerintem ne azért szüljön és neveljen gyereket a lányod, mert te unokát szeretnél. A gyerekeket nevelni is kell, és nem te fogod hanem a lányod. Ha pedig ő nem képes rá, és nem is szeretné, akkor miért akarod ráerőltetni? Szerintem tedd fel magadnak ezt a kérdést és gondolkozz el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!