Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális szerintetek a lányom?

Normális szerintetek a lányom?

Figyelt kérdés

van egy 17 éves lányom,ki nem álhasa a gyerekeket,szószerint undorodik tőlük,de az állatokat imádja.

Kijelentette hogy neki se gyerek,se férj nem kell,öreglány szeretne lenni.

És hogy a élet celjai hogy befejezze a középiskolat,főiskolát,legyen munkája,autója,dán dogja és neki tökéletes élete lesz.

De normális? Én unokákat szeretnék de amikor ezt megmontam neki erre mutaott egy képet egy német dogról hogy tessék itt a unokád...

Most mi a fenet kezdjek vele hogy megjöjjon a épp esze?

Ne írjatok olyat hogy ezváltozni fog mer nem fog....a lányom ha valamit megmond es eldönto hogy úgy lesz akkor megy az után,és a céljai utan

2015. jan. 30. 16:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

Normális, nem kötelező gyereket szülni/csinálni, mindenki maga dönti el.

Én sem akarok gyereket, max., ha a párom szeretne, akkor megtárgyaljuk, jó így az életünk, ne akarok alkalmazkodni egy kisbabához.

2015. febr. 3. 16:26
 22/26 anonim ***** válasza:
25%

ennyi idősen azt hittem hogy a lányokat szeretem.

2 éve élek a párommal aki férfi. Tehát megváltoztam (hála Istennek)

Szerintem ne azért szüljön és neveljen gyereket a lányod, mert te unokát szeretnél. A gyerekeket nevelni is kell, és nem te fogod hanem a lányod. Ha pedig ő nem képes rá, és nem is szeretné, akkor miért akarod ráerőltetni? Szerintem tedd fel magadnak ezt a kérdést és gondolkozz el rajta.

2015. febr. 3. 23:32
 23/26 anonim válasza:
0%
Nevetsèges aki a saját lányába kètelkedik.. 17 èves az esze... Vesse össze egy 5 èvesèvel.. Idővel változik.. Mindenkinek fog.. Ne azzal foglalkozzon hogy unoka ide vagy oda.. Valyon miert nem alar fèrjet?,smèrt nem szereti a gyerekeket? Lehet hogy társadalmi bakai vannak.. Èn pl utálom az embereket.. Ès van rá okom.. A lányának is van.. Megsugom 17 vagyok en se akarok ferjet.. Hogy lekossem magam... A lányábol sikeres ember leaz mert a munkálya lesz a fő cèlja.. Majd idővel társra fog várni.. De addig is 17,eves szava ebbe az időbe egyet pár èv mulva semmit nem fog jelenteni
2015. febr. 4. 13:24
 24/26 anonim ***** válasza:
A lányod egy önálló ember saját gondolatokkal és életcéllal. Ne akard befolyásolni!
2015. febr. 5. 12:09
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
önző disznó
2015. febr. 6. 21:30
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Inkább az nem normális, hogy a kedves szülő azért akarja megváltoztatni a gyerek véleményén, mert ő unokákat szeretne. Mindenkinek van egy élete, azzal azt kezd amit akar máséba meg ne szóljon bele.
2015. febr. 22. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!