Csaj az én 12éves lányom napja ilyen? napja: iskola, gép, gép, gép, és "tanulás"
Szerintem az enyém is ilyen volt 12 évesen :) (esetleg bandáztunk msn-ezés helyett délután, de nem mindennap)
Most 19 vagyok, nagyjából még mindig ez a napom :D
Hát délutánonként nincs nagyon hova mennyi legalábbis a mi városunkban. Hideg van, meg semmi jó hely.
Szóval szerintem a kamaszok többnyire így csinálják.
Szerintem elég sokaknak ilyen, többek között én is csinálom csak 3 évvel idősebb vagyok.
Egy héten van két nap mikor 8 órám van, a többi nap pedig 7 és mire hazaérek (ált. busszal), pláne ha gyalogolok, ami szinte majdnem 3km, eléggé elfáradok. Hazaérek eszek mert addigra már megéheztem és utána ki kell pihennem magamat. Van, hogy az írásbeli házit még megcsinálom előtte, de általában azt is későbbre hagyom. A suli után nekem kell egy kis idő. Nézek egy filmet, alszok vagy gépezek és estefelé állok neki tanulni, ilyenkor jobban fog az agyam. Amit nem szeretek és változtatnom kéne rajta, hogy általában mindent az utolsó pillanatra hagyok és rendesen megcsinálom, nem csapom össze, de ilyenkor izgulok és ideges vagyok. Megjegyzem jó jegyeim vannak, tehát ebből nincsen problémám. Igazából az iskola inkább a barátokról, a társaságról szól mint a tanulásról mert az inkább otthoni feladat. Ott találkozik a barátaival, beszélgetnek, szórakoznak, tehát nem lesz magányos vagy ilyesmi. Igazából, ha a jegyei rendben vannak akkor szerintem csak azért lehet ez baj mert így otthon ücsörög, de ha emellett szokott találkozni a barátaival is meg úgy azért van más elfoglaltsága, amiben örömét leli, akkor ez nem nagy probléma.
nekem is ilyen volt 12 évesen :D
Aztán úgy 14 éves korom fele megkaptam a szent johanna gimi c. könyvet...tulajdonképpen azóta nem is gépezek nagyon, inkább könyveket olvasok, stephen king... stb. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!