Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csaj az én 12éves lányom...

Csaj az én 12éves lányom napja ilyen? napja: iskola, gép, gép, gép, és "tanulás"

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 18:27
 1/10 A kérdező kommentje:
csak*
2015. jan. 15. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az enyém is ilyen volt 12 évesen :) (esetleg bandáztunk msn-ezés helyett délután, de nem mindennap)

Most 19 vagyok, nagyjából még mindig ez a napom :D

2015. jan. 15. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát délutánonként nincs nagyon hova mennyi legalábbis a mi városunkban. Hideg van, meg semmi jó hely.

Szóval szerintem a kamaszok többnyire így csinálják.

2015. jan. 15. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sok vele egykorú éli így az életét. Nem kéne. Mielőtt jönnek a válaszok, hogy ez már egy új generáció, közlöm, hogy 14 éves fiú vagyok, akinek abszolút meg van engedve a gépezés. Szoktam is néha, de nem facebookozni, vagy játszani, inkább filmeket, sorozatokat nézni. Semmi bajom azzal, aki szeret játszani, vagy facebookozni, de azért nagyon durva, amit a legtöbb gyerek csinál. Például engem eléggé kiakaszt, amikor megkérdezem a barátaimat, hogy nem csinálunk-e valamit vasárnap délután és nem jönnek, mert inkább ülnek a gép előtt. Kedves kérdező, a lányod életmódja normális (a mai átlaghoz képest), de ez nem azt jelenti, hogy ideális. Nem kell eltiltani a géptől, de szerintem próbáld elérni, hogy minél több időt töltsön a barátaival, a szabad levegőn, stb. A számítógép része a világunknak és ez bem baj, de azt nem kéne hagyni, hogy ez legyen az élet és nem a valóság.
2015. jan. 15. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
sajnos sok fiatal élete ilyen. Én a helyedben szerveznék délutáni programot, olyat amilyet ő is szeret csinálni. Vagy kitalálnék valami hobbit (sport lovaglás stb) amit a természetbe is tud csinálni. Hátha megjön a kedve a mozgáshoz és az élethez.
2015. jan. 15. 21:06
 6/10 anonim válasza:
Én 12 éves lány vagyok. Nekem minden nap délután legalább egy óra szakkör van. (zeneiskola, röplabda, kosárlabda...). Hazamegyek, tanulok, és max 1 órát viber-ezek. Szerintem jobb lenne ha te is beiratnád még valami sportra.
2015. jan. 16. 06:24
 7/10 vaszily katalin ***** válasza:
szerintem sokat beszélges vele még a gép elöt ,miröl szol a játék.v.esetleg vezesd rá ara hogy a gépen kerese meg a tanulnivalohoz kiegészitö informáciot.szerintem.
2015. jan. 16. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sokaknak ilyen, többek között én is csinálom csak 3 évvel idősebb vagyok.

Egy héten van két nap mikor 8 órám van, a többi nap pedig 7 és mire hazaérek (ált. busszal), pláne ha gyalogolok, ami szinte majdnem 3km, eléggé elfáradok. Hazaérek eszek mert addigra már megéheztem és utána ki kell pihennem magamat. Van, hogy az írásbeli házit még megcsinálom előtte, de általában azt is későbbre hagyom. A suli után nekem kell egy kis idő. Nézek egy filmet, alszok vagy gépezek és estefelé állok neki tanulni, ilyenkor jobban fog az agyam. Amit nem szeretek és változtatnom kéne rajta, hogy általában mindent az utolsó pillanatra hagyok és rendesen megcsinálom, nem csapom össze, de ilyenkor izgulok és ideges vagyok. Megjegyzem jó jegyeim vannak, tehát ebből nincsen problémám. Igazából az iskola inkább a barátokról, a társaságról szól mint a tanulásról mert az inkább otthoni feladat. Ott találkozik a barátaival, beszélgetnek, szórakoznak, tehát nem lesz magányos vagy ilyesmi. Igazából, ha a jegyei rendben vannak akkor szerintem csak azért lehet ez baj mert így otthon ücsörög, de ha emellett szokott találkozni a barátaival is meg úgy azért van más elfoglaltsága, amiben örömét leli, akkor ez nem nagy probléma.

2015. jan. 16. 17:44
 9/10 anonim válasza:

nekem is ilyen volt 12 évesen :D

Aztán úgy 14 éves korom fele megkaptam a szent johanna gimi c. könyvet...tulajdonképpen azóta nem is gépezek nagyon, inkább könyveket olvasok, stephen king... stb. 15/l

2015. jan. 17. 16:13
 10/10 Tom Benko ***** válasza:
Próbálj vele kommunikálni. Eleinte nehéz lesz, zárkózott és jó eséllyel visszautasító, de megéri. Amúgy a gépezéssel magában nincs gond, csak kérdés, hogy mire használja. Ha mondjuk valami értelmesre (kiselőadások készítése, anyaggyűjtés, házi feladat, netán programozás), akkor inkább támogasd, ha nem, akkor próbáld ezek felé terelgetni, érdeklődéstől függően.
2015. jan. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!