Normális, hogy sokat eszik a kamasz lányom?
szerintem valami csalódás érhette (fiúk terén), ezért tömi magát...
de télen amúgy is hajlamosabbak vagyunk többet enni.
és ahogy előttem már írta valaki: nem baj, ha sokat eszik, ha egyébként lemozogja, vagy egyébként gyors az anyagcseréje.
Nekem is voltak/vannak ilyen hullámvölgyeim,de anyukám is ilyen. Pár hónapja azt hallgatom,hogy "mennyit eszel?, el fogsz hízni, mást is csinálsz zabáláson kívül?" stb. Most meg azt hallgatom,hogy milyen keveset eszek meg,hogy többet kéne ennem,mert elfogok fogyni. Szóval kezdem azt érezni,hogy sehogy se jó.
Normális kereteken belül úgy gondolom,hogy egy ilyen korú gyerek érzi,hogy mennyi ételre van szüksége-hol többre,hol kevesebbre-. Addig amíg nem esik át a koplalásra vagy az állandó zabálásra ész nélkül addig nincs gond :)
18l
Ha már hasa is kezd lenni, akkor ideje leállítani, vagy elküldeni intenzív sportra.
Attól, mert kamasz, nem kell elsiklani a kezdődő elhízás mellett, hanem el kell kapni, mielőtt koca nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!