Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Büntetés?

Figyelt kérdés
Ha a 15 éves lányodat elengedted volna éjfélig bulizni, és megkérted volna, hogy mértékkel igyon, de ő hajnali 3-kor ért haza(telefont nem vette fel) és részeg volt. Mit tennél?

2015. jan. 16. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

jó ideig nem menne bulizni,-meg máshova sem az biztos.

az hogy mi az a büntetés ami nála használ azt csak te tudhatod..

nem kiosztásképpen írom csak eszembe jutott,hogy ha ilyen fiatalról van szó,akkor eleve ott vártam volna éjfélkor a bulihelyszíne előtt és én vittem volna haza (vagy más megbizható felnőtt)

2015. jan. 16. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én is hazafuvaroztam volna, vagy nem engedem el úgy bulizni, hogy nem biztosítom a hazakerülését ismerős stb által.

a büntetést te tudod mi használna: netmegvonás stb.

ja meg persze éreztetném vele, hogy rohadtul nem ezt vártam, egy darabig biztos nem bíznék benne...

2015. jan. 16. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném miért nem jött haza időben.

Miért ivott.Mit gondol mi lesz ennek a következménye.

Azután kiszabnám rá azt a büntetést amit ő gondol.

Ja és elvenném a telefonját, mondván ha nem vette fel akkor nincs is rá szüksége.De nem mond meg mennyi időre veszed el.Mond neki hogy akkor kapja vissza há úgy látod megérett rá.

2015. jan. 16. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Igaz nem vagyok szülő, de egyszer 17 évesen előfordult velem egy ilyen eset. Igaz nekem nem mondtak időpontot hogy Mikorra érjek haza (öreg hiba...) és nem is voltam részeg de nem hallottam a mobilom a zene miatt.

Amúgy szerintem nekem volt igazam, de ahogy gondolják. Maximum fél órát nem hallottam a mobilom, negyed órával később haza is értem de mégis drámát csináltak belőle.

Amúgy elvették két hétre kb.

2015. jan. 16. 18:36
 5/8 anonim válasza:
elfenekeljem? biztos többet nem tenne ilyet :)
2015. jan. 16. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es: majd megérted, miért volt igazuk a szüleidnek, amikor neked is gyereked lesz, fiatalon bulizni megy, és nem tudod fél órán keresztül egyáltalán elérni. Akkor majd átfut az agyadon, valóban csak nem hallja-e a telefont (egyébként én ennyi idősen, ami nem volt régen, 10 percenként figyeltem a telefonomat, ha tudtam, hogy úgysem hallanám, ha hívnának...), vagy esetleg bántották, leitatták, megerőszakolták, eltűnt... :)
2015. jan. 16. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:

15 évesen még nem mertem volna ezt csinálni. Főleg azt hogy nem veszem fel a telefont... Megbeszélném vele a dolgot, hogy oké akkor maradhat tovább, csak inkább szóljon, mert így nagyon aggódsz.

De szerintem el fogja magát szégyelni, és egy ideig nem csinál ilyet.

2015. jan. 17. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

valószínű hajnal 3kor már a józanabb formáját láttad. azért nem ért haza éjfélkor mert akkor volt a legrészegebb.

én is jártam bulizni, nem fogtak annyira szigorúan, de akiket pl éjfélig engedtek el, azok vagy nagyon hamar berúgtak, vagy nem ittak. szóval ennyi idősen nem fogad szót..

telefont nem veszi fel. szintén amiatt, hogy ne halld a hangján.

szerintem engedd el majd 1-2 hónap múlva megint, de mondd meg neki, hogy mekkorát csalódtál benne, és ne forduljon elő többet ilyen.

se a részegség, se az hogy nem megy haza időben és halálra aggódod magad.

19l

2015. jan. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!