5 hós a kisfiam.Van 2 foga. Egy ideje álomban szopizik,és egyre többször harap.Mostanában ha be is alszik alig bírom rávenni,h szopizzon.Üveget nem fogadja el,próbáltam lefejt tejjel,tápszerrel,vízzel,almalével,de semmi nm kellett neki belőle. Tejem kezd megcsappanni,mellbimbóm kisebesedett :(
Ráadásul kisfiam is szinte egész nap nyügi (lehet a foga is)
2014. júl. 3. 12:04
1/6 anonim válasza:
Az én lányom 3 hónaposan döntött úgy, hogy nem hajlandó semmit üvegből megenni ( 2 hónapos korától 6 féle tápszert végigpróbáltam, kevertem neki bele gyümölcspépet-egy ideig - óráig segített, de semmi nem tartósan.). Mi ekkor bevezettük a tejpépet (a gyümölcsök nem kellettek, a főzelékekhez is kicsi volt, de a tejpépet kanállal szépen elnyammogta. ) REndesen hízott továbbra is, az éjszakát meg végigaludta. Folyadékot semmit nem ivott 9 hónapos koráig. Akkor rájött, hogy szomjas. Időnként csináld picit hígabbra a tejpépet, hogy több folyadékot kapjon. Ha fáj a szoptatás, feküdj mellé fejjel lefelé (már persze, ha fekve szoptatod), neki tök mindegy, neked meg legalább nem ott fogja harapdálni, ahol már nagyon fáj. REmélem, segítettem vmit.
2014. júl. 3. 12:25
2/6 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést, nem tudod megszoptatni mert harap?
2014. júl. 3. 20:51
3/6 A kérdező kommentje:
Álomban szopizik,de sokszor elkapja a fejét,alig kapja be a cicit,alig szív. Ezeken felül még harap is elég sokszor. Remélem így érthető :)
Sajnos a kanalazás sem megy a legjobban,nagyon minimális mennyiséget eszik mindenből. Úgy döntöttem,kipróbálok többféle üveget és tápszert. (meg persze míg van tejem szopizik is)
2014. júl. 4. 07:20
4/6 anonim válasza:
Nappal is csak akkor szopizik amikor alszik???? Amikor ébren a melledre teszed, mit csinál? Nekem is harapott a kislányom, bár ő 7 hónaposan kezdte, eljutottam arra a szintre, hogy ha ezt nem hagyja abba, akkor befejezem a szoptatást. Már előre féltem hogy harapni fog, stressz volt az egész, alig indult be a tejem már egy idő után. Aztán erélyesen rászóltam harapáskor, és elvettem tőle a mellemet. 1 hét után már nem harapott, azóta sem.
2014. júl. 4. 14:53
5/6 A kérdező kommentje:
kb 2 hónapja kezdte,h csak félálomban eszik. Azóta 2szer evett ébren. :/ Viszont cumisüveget még félálomban sem fogad el... :( Próblunk új üvegeket,új tápszert,kanalazunk ezerrel,meglátjuk mi lesz...
Azért akinek van ötlete ezeken kívül,szívesen fogadom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!