Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen helyzetben ti mit...

Ilyen helyzetben ti mit csinálnátok, nagyon nehéz döntés előtt állok?

Figyelt kérdés
A párom apukájánál májrákot állapitottak meg sajnos nem sok van hátra,mi közben tervezzük a harmadik babát de nagyon tanácstalan vagyok,annyira szeretnénk ez lenne a második proba hónapunk,sajnos az első kettő is nehezen jött!Mit csináljak ebbe a helyzetbe olyan kilátástalan vagyok.
2014. szept. 6. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
En felfuggesztenem a babprojektet.
2014. szept. 6. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Ez borzasztó és nagyon sajnálom.

Én is felfüggeszteném egy kis időre a babaprojektet...

2014. szept. 6. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De miért függesztenéd fel (persze, ha a párod azt szeretné, az más)? A papa talán nem örülne a hírnek legalább?
2014. szept. 6. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem teljesen értem a kérdést. Apuka attól jobban nem lesz. Nem védekeztek aztán ha sikerül sikerül ha nem akkor nem. Én apósom is terhesség vége felé halt meg úgy hogy előtte 2.hónappal senki nem mondta volna meg. Attól, hogy beteg vagy meghal valaki nagyon szörnyű de az élet megy tovább.
2014. szept. 6. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Ezt talán a pároddal kellene megbeszélned, nem igazán értem miért az interneten idegeneknek kelle véleményt mondani, szerintük hogy legyen.

Nekem aztán édes mindegy, lesz-e 3. gyereketek vagy se, és ha igen akkor mikor.

Szóval a válasz: azt csinálnám, amit a párom mond.

2014. szept. 6. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szexeljetek, amennyit kedvetek van, és majd alakul, nem értem miért kellene ezért felfüggeszteni a dolgot.
2014. szept. 6. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Én csak azért tettem fel a kérdést hogy volt e valaki ilyen helyzetben!Igen ezt megbeszéltük szeretnénk hogy legyen és lássa a papa hogy boldogok vagyunk!
2014. szept. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!