Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Szeretem a barátom, de sok hülye dolga van :/
Volt előttem egy 4 éves kapcsolata, totál padlóra küldte őt az eset, amikor kiderült, hogy a csaj megcsalta őt. Utána jöttem én, ismerkedtünk, minden, együtt vagyunk már pár hónapja. Látom a facebookjában, hogy hetente többször is rákeres a csajra, pedig már elvileg elfelejtette őt. Érzem, hogy nagyon szeret engem, és mikor együtt vagyunk, akkor nincs baj, de mikor külön vagyunk... szerintem engem nem szeret olyan nagyon, különben miért a volt csaja adatlapját nézegeti mindig? A haverjai is sok hülyeségbe bele tudják rángatni, inni nem iszik, de szerintem drogozik :/
Nem tudom, mit akarok, nem tudom, mire várok, nem tudom mit érzek... mikor vele vagyok, akkor a mennyországban járok, de mikor magamra maradok egy kicsit, akkor csak ezt a rossz oldalát látom.
Szerintetek? Vélemény? Haonló tapasztalat?
Előre is köszi!
Ő 26
én 18
szerinted drogozik...
szerintem meg ez a kapcsolat nem igazi, amikor valaki szerintemezik....
felejtsd el, keress újat ha amúgy is az exén lovagol még.
Vélemény? Hogy 26 évesen azt csinál amit akar, te meg kislány vagy neki, már bocsánat.. elég nagy a korkülönbség. Négy év az sok idő, nyilván nem tette magát túl rajta.
De miért nem ülsz le vele beszélni, hogy ha bármi van beszélje meg veled, kérdezhetnéd arról, hogy már sikerült-e kiheverni e az exét, ha szeret, és bízik benne,d úgyis megnyílik előtted. De akár a drogra is konkrétan rákérdezhetsz, vagy utalgathatsz, hogy nem biztos, hogy ez a megoldása a dolgoknak!
Oh wow, 8 évvel idősebb faszi egyik napról a másikra belédszeret egy 4 éves kapcsolat után, biztossan nem azért van veled hogy valakibe belerakhassa a cerkáját.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
/szarkazmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!