Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Szeretem a barátom, de sok hülye dolga van :/

Figyelt kérdés

Volt előttem egy 4 éves kapcsolata, totál padlóra küldte őt az eset, amikor kiderült, hogy a csaj megcsalta őt. Utána jöttem én, ismerkedtünk, minden, együtt vagyunk már pár hónapja. Látom a facebookjában, hogy hetente többször is rákeres a csajra, pedig már elvileg elfelejtette őt. Érzem, hogy nagyon szeret engem, és mikor együtt vagyunk, akkor nincs baj, de mikor külön vagyunk... szerintem engem nem szeret olyan nagyon, különben miért a volt csaja adatlapját nézegeti mindig? A haverjai is sok hülyeségbe bele tudják rángatni, inni nem iszik, de szerintem drogozik :/

Nem tudom, mit akarok, nem tudom, mire várok, nem tudom mit érzek... mikor vele vagyok, akkor a mennyországban járok, de mikor magamra maradok egy kicsit, akkor csak ezt a rossz oldalát látom.

Szerintetek? Vélemény? Haonló tapasztalat?

Előre is köszi!

Ő 26

én 18

2013. szept. 9. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

szerinted drogozik...

szerintem meg ez a kapcsolat nem igazi, amikor valaki szerintemezik....

felejtsd el, keress újat ha amúgy is az exén lovagol még.

2013. szept. 9. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Vélemény? Hogy 26 évesen azt csinál amit akar, te meg kislány vagy neki, már bocsánat.. elég nagy a korkülönbség. Négy év az sok idő, nyilván nem tette magát túl rajta.

De miért nem ülsz le vele beszélni, hogy ha bármi van beszélje meg veled, kérdezhetnéd arról, hogy már sikerült-e kiheverni e az exét, ha szeret, és bízik benne,d úgyis megnyílik előtted. De akár a drogra is konkrétan rákérdezhetsz, vagy utalgathatsz, hogy nem biztos, hogy ez a megoldása a dolgoknak!

2013. szept. 9. 15:23
 3/5 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Oh wow, 8 évvel idősebb faszi egyik napról a másikra belédszeret egy 4 éves kapcsolat után, biztossan nem azért van veled hogy valakibe belerakhassa a cerkáját.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

/szarkazmus

2013. szept. 9. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó ember, csak hát... nem azért van velem, hogy lefeküdjünk... mert egész héten együtt voltunk nyáron is, nem csináltunk semmit... csak, hát nem tudom :S Szeretném szeretni, de talá már nem megy úgy, mint az elején.
2013. szept. 9. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy a facebookon kinek az adatlapját nézni? ezt meg lehet nézni valahol, vagy honnan tudod?
2013. szept. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!