Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális szerintetek a lányom?

Normális szerintetek a lányom?

Figyelt kérdés

van egy 17 éves lányom,ki nem álhasa a gyerekeket,szószerint undorodik tőlük,de az állatokat imádja.

Kijelentette hogy neki se gyerek,se férj nem kell,öreglány szeretne lenni.

És hogy a élet celjai hogy befejezze a középiskolat,főiskolát,legyen munkája,autója,dán dogja és neki tökéletes élete lesz.

De normális? Én unokákat szeretnék de amikor ezt megmontam neki erre mutaott egy képet egy német dogról hogy tessék itt a unokád...

Most mi a fenet kezdjek vele hogy megjöjjon a épp esze?

Ne írjatok olyat hogy ezváltozni fog mer nem fog....a lányom ha valamit megmond es eldönto hogy úgy lesz akkor megy az után,és a céljai utan

2015. jan. 30. 16:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
Talán más pszichológiai dolgok húzódnak meg a háttérben... Hagyd hűlni a dolgot egy kicsit, kerülj be a bizalomkörébe és beszélgess el vele nyugodtan. Lehet, hogy bele telik egy kis időbe, de az unokákat sem lehet sürgetni, nem lóverseny...
2015. jan. 30. 16:55
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért szüljön, mert te unokázni akarsz? Mi lenne ha nem te akarnád élni a gyereked életét? Van sajátod! Előbb tanulj meg normálisan írni, utána törj pálcát felette!
2015. jan. 30. 16:55
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Tiz ev mulva terjunk vissza a kerdesre, majd meglatjuk akkor, ki mire vagyik.

Egyebkent meg buszke lehetnel ra, hogy vannak celjai es nem a te nyakadra akar egy babat szulni...

2015. jan. 30. 16:57
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

"van egy 17 éves lányom,ki nem álhasa a gyerekeket"

Ez után a mondat után így képzellek el : [link] .

És ha te így nézel ki ő se szebb, mert nem kapott ingert a szépségre törekvésre -> nincs sok udvarlója -> másba menekülés

ha lesz udvarlója majd megváltozik

2015. jan. 30. 16:59
 5/26 A kérdező kommentje:
Szép a lamyom es van baratjai is...fene tudja hanyadik ha kell kepet is kuldok rola
2015. jan. 30. 17:13
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Ne avatkozz már be ennyire a lányod életébe! Könyörgöm, 17 éves! Ennyi idősen én is hülyeségeket beszéltem, és meg voltam győződve róla, hogy úgy is teszek. Most pedig gyönyörű családom van és szép, nyugodt életem. Hagyd már békén azt a gyereket és nehogy felrakj róla képet!
2015. jan. 30. 17:26
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
igen, kell a kép
2015. jan. 30. 17:27
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
Istenem:) Vannak lányok akik nem anya tipusok és nem akarnak emiatt gyereket.ÉN SEM akarok gyereket mert szar élete lenne neki mellettem,nem tudnám se szeretni se ellátni úgy ahogy azt ő igényelné. Én se szülök anyámnak unokát csak azért mert vágyik rá. Mikor én nem:) Ne szólj már bele a lányod életebe.
2015. jan. 30. 17:36
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én is a macskát választottam 18-28 év között, aztán jött a férfi, aki elviselte a macskámat és engem is és lám jöttek a gyerekek is sorban a macska mellé. (Meg a macskák is.)
2015. jan. 30. 17:43
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Jaj 9-es, csúcs vagy! Bearanyoztad a napomat! :-D :-D
2015. jan. 30. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!