Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a 18 éves lányotok bejelent...

Ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy terhes a 28 éves barátjától, hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 18:33
1 2 3 4
 31/34 kunu lenke válasza:
Szia.Nem a kor számít!!Ha két ember szereti egymást és egyezik az életről családról kialakított jövőképük, akkor minden bizonnyal okkal vállalták a szülővé válást.Ne ítélkezzünk,próbáljunk jó példát mutatni nekik és segíteni amiben csak lehet.
2015. febr. 8. 10:00
 32/34 anonim ***** válasza:

" Egy csillagjegy nagyon sokat elarul az emberrol"

Hát hogyne. Mert mindenki tökéletesen egyforma aki adott hónapban született. Ugyan már!!

2015. febr. 8. 11:36
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen sokat számít két ember tartós együttélésénél, hogy ki milyen napon és melyik órában született, mi a horoszkópja és ascendense.Ezt sokan hülyeségnek tartják, mert hogy két ember boldogságához nem ezt kell nézni.Valóban nem csak ezt. De ez egy támpont, hogy kiismerjük valamelyest a másikat nagyon rövid idő alatt.Ez egy tudás, és a tudást nem lehet elutasítani, hogy hülyeség.Szeretném megköszönni a 6.számú válaszolónak, hogy őszintén megosztotta velünk igaz történetét, tanulságos volt.Nem is gondoltam volna,hogy ilyen is létezik.Különösen azért fontos számomra ez a témakör mert 17,5 éves lányom van és 6 évvel idősebb barátja és én is reszketek vajon melyik lesz fontosabb a szerelem vagy az iskola, amit már egyszer elcseszett.És az összes többi válaszolónak is hálás vagyok, hogy megosztottátok a tapasztalatokat.
2015. febr. 10. 09:25
 34/34 anonim ***** válasza:
32-esnek! Nem azt mondtam hogy minden ember egyforma aki az adott napon vagy honapban szuletett.Mert nyilvan a kornyezetunk is valamelyest befolyasolyja a viselkedesunket.De,azt 100%-ig merem neked allitani hogy az alapveto jellemvonasok az adott jegyben ott van mindenkiben.Sokszor egy par oras ismeretseg utan megmondom az illeto milyen jegyben szuletett anelkul hogy tudnam!
2015. febr. 11. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!