Ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy terhes a 28 éves barátjától, hogyan fogadnátok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 18:33
31/34 kunu lenke válasza:
Szia.Nem a kor számít!!Ha két ember szereti egymást és egyezik az életről családról kialakított jövőképük, akkor minden bizonnyal okkal vállalták a szülővé válást.Ne ítélkezzünk,próbáljunk jó példát mutatni nekik és segíteni amiben csak lehet.
32/34 anonim válasza:
" Egy csillagjegy nagyon sokat elarul az emberrol"
Hát hogyne. Mert mindenki tökéletesen egyforma aki adott hónapban született. Ugyan már!!
33/34 anonim válasza:
Természetesen sokat számít két ember tartós együttélésénél, hogy ki milyen napon és melyik órában született, mi a horoszkópja és ascendense.Ezt sokan hülyeségnek tartják, mert hogy két ember boldogságához nem ezt kell nézni.Valóban nem csak ezt. De ez egy támpont, hogy kiismerjük valamelyest a másikat nagyon rövid idő alatt.Ez egy tudás, és a tudást nem lehet elutasítani, hogy hülyeség.Szeretném megköszönni a 6.számú válaszolónak, hogy őszintén megosztotta velünk igaz történetét, tanulságos volt.Nem is gondoltam volna,hogy ilyen is létezik.Különösen azért fontos számomra ez a témakör mert 17,5 éves lányom van és 6 évvel idősebb barátja és én is reszketek vajon melyik lesz fontosabb a szerelem vagy az iskola, amit már egyszer elcseszett.És az összes többi válaszolónak is hálás vagyok, hogy megosztottátok a tapasztalatokat.
34/34 anonim válasza:
32-esnek! Nem azt mondtam hogy minden ember egyforma aki az adott napon vagy honapban szuletett.Mert nyilvan a kornyezetunk is valamelyest befolyasolyja a viselkedesunket.De,azt 100%-ig merem neked allitani hogy az alapveto jellemvonasok az adott jegyben ott van mindenkiben.Sokszor egy par oras ismeretseg utan megmondom az illeto milyen jegyben szuletett anelkul hogy tudnam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!