Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a 18 éves lányotok bejelent...

Ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy terhes a 28 éves barátjától, hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 18:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
64%
A szaporodási ráta ma Magyarországon 1,38. Ez nagyon rossz.Hurrá szaporodik végre a magyar.Végre önállósítja magát a szülőktől.Elvégre nem lehet örökösen a szülők nyakán egy felnőtt lány.Ez az élet rendje.El kell tudni engedni az a lányt, hogy élje a saját életét, bármilyen nehéz is.Persze nem mindegy, hogy kivel.
2015. febr. 1. 17:08
 22/34 Asdfgh78 válasza:
50%
Kissé késő lenne ugyan, de elgondolkodnék, hogy hol szartam el a nevelését.
2015. febr. 2. 06:08
 23/34 Asdfgh78 válasza:
33%
Ha nincs egzisztenciája, munka, lakás, és csak a nagy semmire szül, akkor nagy a baj. Kicsi az esély, hogy egy 18 éves lány önálló életet tud szervezni magának.
2015. febr. 2. 06:10
 24/34 Nikolett90 válasza:
100%
A legnagyobb butaság, ha magad vagy a lányod hibáztatod. Megtörtént, nem lehet visszafordítani az idő vaskerekét. Persze nem kell repesni az örömtől, de az önmarcangolás és sápítozás senkinek nem segít. Támogatni kell őket és szeretni. 10 év korkülönbség valljuk be őszintén sok. Még most talán nem is észrevehető. De majd az idő múlásával ez változni fog és kibukhat ez a probléma. Ne így történjen!!! Nem ők lennének az elsők a történelemben akik irigylésre méltóan boldogok. Mindenesetre tudnia kell mind a két félnek, hogy ha bármi történik, van egy biztos pont ahová hazatérhet! Ahol szívesen látják és ahonnan újraindulhatnak! MINDENKINEK a jelenlegi kapcsolata az igazi és vele szeretné az egész életét leélni, főleg fiatal korban! SENKI nem kezd úgy kapcsolatot, hogy 2 év múlva vége lesz! Nincs azzal semmi baj ha ők így gondolják, babát szeretnének! Vannak sikeres fiatal anyukák, akikre felemelem a fejem és azt mondom ez igen! Nagyobb szeretetben, odaadásban él a gyermekük, mint idősebb anyukák gyermekei, akiknek nincs kellő türelmük. Itt azonnal hozzáteszem, nem általánosítok. Egy szónak is száz a vége, én úgy gondolom a harag a legnagyobb ellenség egy családban és az mindenkit felőröl. Nincs értelme! Kapjon meg a csöppség minden szeretet amit megkaphat a családtól, hiszen ő semmiről nem tehet! Csak megakart születni!
2015. febr. 2. 17:17
 25/34 anonim válasza:
a lányod egy kurba :D
2015. febr. 2. 18:13
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
Amennyiben a lány horoszkópja:Kos,Rák,Mérleg vagy Bak akkor nincs az a szép szó, ami hatni tudna rá.Úgyanis ha a konfigurális jegyek valamelyikében született, akkor ő irányítja az életét és nem rendeli alá senkinek, neki legyen jó ez a lényeg.Jaj annak, aki korlátozni merészeli a céljai megvalósításában.Az ilyen erőteljes jegyeknek általában bele is törik a bicskájuk a "csak én" életbe.Kell mellé egy rugalmas, alkalmazkodó társ, aki mindenben engedelmes és szolgálatkész.Csak így működhet a tartós házasság vagy kapcsolat.Ez a labilis jegyűek, emberbarátok pl:Halak,Ikrek,Szűz,Nyilas. Különösen nem csinálnék balhét mert már nagykorú a lány.Ha eddig nem bizonyított egzisztenciálisan, akkor most a szüléssel szeretné bebizonyítani, hogy ő is érhet el sikert.A sulit utólag is elvégezheti a baba mellett.Bár akkor sokkal nehezebb már elvégezni.Akkor majd elkel a mama segítsége.
2015. febr. 2. 19:26
 27/34 anonim ***** válasza:

" 10 év korkülönbség valljuk be őszintén sok."

Szerintem meg nem. Több ilyen is volt/van a családomban és 30-40 éve boldogan tart... illetve van ami csak tartott halál eset miatt. (és a "nagy" korkülönbség még itt se szidhato, mert a 10 évvel fiatalabb ment el)

2015. febr. 2. 19:52
 28/34 anonim ***** válasza:
Nikolett 90 ezt szebben en sem tudtam volna leirni! Szivembol szolltal! Big Like :)
2015. febr. 3. 23:18
 29/34 anonim ***** válasza:
26-os te pedig ugy latom detto olyan vagy mint en! En is mindig elobb az asztrologiai oldalrol probalom kiismerni az embereket.Egy csillagjegy nagyon sokat elarul az emberrol.....
2015. febr. 3. 23:22
 30/34 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Egyáltalán nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy ez milyen baromi nagy felelőtlenség...ugyan már. 14 évesen ismertem meg a párom akivel 10 éve vagyunk együtt.9 év van közöttünk.Van egy csodás 3 éves kislányunk és köszönöm szépen remekül megvagyunk. Párom 14 éve egy munkahellyel, én pedig most kezdtem,külön lakás.Ezt azért írtam le, hogy nem minden fiatal felelőtlen...Ez a kettőjük dolga, ebbe senki nem szólhat főleg vadidegen emberek. Hazudnék ha azt mondanám, hogy minden csilli villi csoda...de nekünk teljes mértékbe megfelel, vállaltuk a párommal, terveztük és tervezzük a kis tesót is. Ha a pár úgy érzi, hogy készen állnak rá, akkor hajrá:) Szia!
2015. febr. 4. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!