Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez csak irigység?

Ez csak irigység?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok,van az osztályomban tobb olyan lány aki mindenkit piszkál akinek jobb cuccai vannak!

Megtaláltak engem is

a nővéremtől megorokoltem az iphone-ját és most azért szologatnak be,hogy minek nekem iphone miért nem jo a gombos telefon,meg hogy minek nekem ilyen!

Ne 6-ra meg 6plusszra gondoljatok hanem 4s.

tesi ora előtt leraktam a padra a cuccom kimentem csak ők voltak bent az öltözőbe,amire visszamentem eltünt pár toll a tolltartombol!Azt mondták ők nem vették el de ki más lehetett volna ha nem ők?és elég jo tollak voltak!

Csak irigységből csinálják ezt?

az osztálybol kb. mindenkit piszkálnak,ha nem turibol öltözködnek!

2015. jan. 15. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben már sokkal hamarabb az osztályfőnöknél kötöttem volna ki velük együtt. Beszéljétek meg az ofővel. Lehet, hogy irigyek, lehet, hogy csak okot keresnek arra, hogy cseszegethessenek valakit.
2015. jan. 15. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi,ha rossz kategoriába raktam
2015. jan. 15. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! ment a zőld
2015. jan. 15. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Első vagyok.

Nem, jó helyen van.

14L

2015. jan. 15. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tovább fajul valóban ofőnek kell szólni. Nem szabad ráhagyni, mindig támadni kell vissza, aki hagyja hogy piszkálják azt fogják is.
2015. jan. 15. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerintem irreális,hogy a turisoknál a hatalom és azt piszkálják aki márkás?

Félre ne értsetek,engem nem érdekel a márka,ugyanúgy vannak turkálós és méregdrága dolgaim is,viszont alapvető tény,hogy aki turkálóból/kínaiból öltözködik azok nem szokták kigúnyolni azt aki márkás.Ez fordítva szokott történni.

Valahogy az egész kérdés hangnemében se érzem,hogy ezt egy 14 éves írta ki.

2015. jan. 15. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"viszont alapvető tény,hogy aki turkálóból/kínaiból öltözködik azok nem szokták kigúnyolni azt aki márkás"

Tévedés! Legalább olyan gyakran előfordul a "tehetősebbek" lenézése a "szegényebbek" által, mint fordítva (és nem szükséges a márkás cuccokkal nagyzolni ehhez)

2015. jan. 16. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is mindkét oldal piszkálja egymást csak gondolom mindenkinek a saját sérelmei a szembetűnőbbek. Aki nem tehetős és nem engedhet meg magának márkás, drága dolgokat, amik megfelelnek az aktuális divatnak azokat ezért piszkálják, aki pedig jó anyagi helyzetben él az el van könyvelve buta, felszínes libának. Szerintem egyik sem igaz és szerintem tök hülyeség ilyenek alapján megítélni valakit.

Szerintem az osztályfőnöknek szólhatsz és hátha tud tenni valamit az érdekedben. Én igazából úgy gondolom, hogy a piszkálást , a beszólogatást neked vagy még akivel rajtad kívül csinálják kell lerendezni mert szerintem ebbe a tanár nem nagyon tud beleszólni. Legyetek kicsit határozottabbak és védjétek meg magatokat, ne hagyjátok, hogy piszkáljanak titeket. Nyilván nem azt mondom, hogy te is szólogass be meg verd meg stb. csak ne hagyd, hogy csesztessenek. Esetleg megkérhetnéd a nővéredet. A tanárnak vagy a szüleidnek is szólhatsz, de ezt azért nem írtam mert előfordulhat, hogy akkor meg spiclinek meg gyávának tartanak és majd, ezért piszkálnak. Viszont az, hogy turkálnak a cuccodban meg lopnak tőled, még ha csak egy tollat is az nagyon nincs rendben, nem nyúlunk másnak a holmijához. Szerintem ezért mindenképpen szólj az osztályfőnöködnek vagy a szüleidnek, hogy beszélgessen el az osztálytársaiddal.

2015. jan. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!