Anyukák, az már gáz ha irígy vagyok más babás anyukákra? És már a barátnőim is sorra jelentik be a babásodÁst. A falnak tudnék menni. Pedig nem jellemző rám az irigység.
Babásodás van erre szép magyar szavunk a terhesség.
Ha nem érezteted velük akkor normális.
Nem, nem szép magyar szó a "terhesség". ;-) Engem kifejezetten taszít.
Én szoktam érezni kvázi irigységet, és természetesen a nyomában liheg a lelkiismeret furdalás...
Nem, az irigység teljesen normális emberi érzés.
Mindennel kapcsolatban érezhetjük. Én pl. 27 vagyok, szingli és csendben sírok magamban, mikor MINDEN barátnőm hazamegy a férjéhez/pasijához.
De nem mutatom ki előttük, majd eljön a te időd is, ne mutasd ki nekik, és akkor nincs baj:)
27N
Koszonom szepen a valaszokat!
Kedves második hozzászóló, a " terhesség" szó túl tankönyvszerű kifejezés, és direkt nem úgy írtam. Sokkal szebb hogy "babásodni". Sik forumban igy hallottam.
Kedves többiek, olvasok itt több éve!!!! próbálkozókat, én ebbe az egy évbe már bele vagyok betegedve. Úgy hogy " minden" alap gyógyszeres kezelést ( clostylbegit,duphaston, progeszteron potlásra is kaptam utrogestant)
Eltelt egy év és semmi!! Hatásuk nem volt. Nyáron készülök petevezeték átfújásra!
Szóval visszatérve az irigysegre, remelem nem latszik rajtam a bnőim előtt, mert nekem is rosszul esne ha más irigyen resgslna a babásodásomra :)
De sajnos ezt a fájdalmat, nem lehet leplezni, egyszerűen nem tudom megjátszani, hogy repdesek vele az örömtől. Ez van. Sajnálom. Vessenek követ rám.
Pont tegnap hívott a legjobb barátnőm, hogy a másodikkal babás. És az első babája is csak másfél éves még.
"Sokkal szebb hogy "babásodni". Sik forumban igy hallottam."
Szóval magyar nyelvet nem ismerni és használni sikk, hát ez szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!