Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bennetek is van irigység azok...

Bennetek is van irigység azok iránt akiknek már van kisbabájuk? Nem szeretek terhes lenni.29 h km.

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
A terhességemmel semmi baj nem volt, szinte észre sem vettem. Akkor még nem volt "irigység", már ha ezt annak lehet mondani. Inkább később, amikor az én gyerekem még csak feküdt a babakocsiba bebugyolálva, más meg ment, motorozott. Na, akkor vágyakoztam arra, hogy bárcsak már mi is ott tartanánk. De ennek is eljött az ideje:) Egyik nincs a másik nélkül, ne feledd! :)) Kitartás!
2013. nov. 24. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Legjobb volna egyből egy 1 évest kapni :-)

Annyira kic cukimanó keresztlányom van 1 éves. De az első fél év horror volt anyukája szerint.

2013. nov. 24. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez fordítva is igaz, hidd el. Az egyik barátnőm két hónapja szült és mindene a kislánya, mégis irigyel engem, mert ő nagyon szeretett terhes lenni és hianyzik neki a sok izgalom meg, hogy érezze a pici mozgolódását a pociban. Az a megkülönböztetett figyelem is hiányzik neki, hogy terhesen elment valahova és mosolyogtak rá az emberek. Mostmegint egy átlag nő lett :-) Szerintem prónáld meg élvezni a hatralevő heteket, mert soha nem fog visszatérni ez az időszak. Akkor sem ha szülsz még majd, mert minden terhesség más :-) 28 hkm
2013. nov. 24. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem nevezném irigységnek.

Ha babás anyukát látok mindig az jut az eszembe hofy vajon az én pocaklakóm milyen lesz ? Hogy fog kinézni..stb

Most 14 hós a fiam..igazi egyéniség

2013. nov. 24. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Terhes én sem szeretek lenni, a sok komplikáció, fáradtság, aggódás miatt.

Viszont, az első kisfiammal álom volt a babakor. Evett, aludt, nem volt hasfájós, már egész korán csak egyszer ébredt, hajnal felé. Remekül ment a hozzátáplálás, időben, sőt, korábban csinált minden mozgásformát. Nálunk onnantól kezdődött az őrület, amikor már ment. Ügyes volt, örökmozgó, pont ezért kellett folyton a sarkában lenni, figyelni, mert azonnal bajt csinált. :)

Most már 2,5 éves nagyfiú, várjuk a második babát. Remélem, hasonlóan szerencsés babakorszakunk lesz.

2013. nov. 24. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor terhes voltam sietettem az időt mikor láthatom végre meg:) Most már megvan imádom gyönyörű de sokszor hiányzott a terhesség irigykedtem a kismamákra:) Azért írom, hogy hiányzott,mert úgy néz ki megint babát várok.Szóval ez egy ördögi kör63

forgás:)

2013. nov. 24. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Akkor még meg is érteném a kérdést, ha nem lennél terhes, és próbálkoznál néhány éve vele. De így hogy terhes vagy, és irigy arra akinek van kisbabája? Pfff... Gondolkozz egy kicsit, és adj hálát, hogy lehet kisbabád.
2013. nov. 24. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Èn imádok terhes lenni,de azt is nagyon nagyon várom,hogy januárban végre a kezemben tarthassam :) Amíg nem voltam babás,irígykedtem másokra,akiknek már van,de miòta ùton van a kisfiùnk csak ő érdekel :)

19L

2013. nov. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!