Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy ha a...

Miért van az, hogy ha a barátik körömben valaki terhes lesz emgem egy kis irígység vagy nem is tudom mi fog el?

Figyelt kérdés

Még aakor is, ha tudom, hogy hozzájuk most nem jókor jön a baba, mert még túl fiatalok, és nem tervezték..Ha meglátok valakit nagy pocakkal olyan "de jó neki" érzésem lesz, olyan öröm tölt el, vagy nem is tudom, furcsa érzéseim lesznek :D

Nagyon szeretem a babaákat, és órákig elvegyok velük, meg én is szeretnék majd egyszer, de még több ókból sem lehet:mert túl fiatalok vagyunk, nem dolgozom még, szóval nics meg az anyagi háttér hozzá, a párom még most fizeti az autója részleteit, stb..

Ha viszont "úgy alakulna" egy percig sem gondolkodnék, hogy megtartsam-e, még ha mindenki más ellenem is lenne...

2009. szept. 26. 14:33
 1/10 A kérdező kommentje:
ja, igen, 22 éves vagyok :)
2009. szept. 26. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha tudod, hogy idővel neked is lesz, és lehet is babád, akkor ne aggódj, és ne irigykedj. felesleges.

gondolj bele, milyen rossz lehet azoknak a nőknek, akik tudják, h nem lehet gyerekük...

szeresd a párod, tanulj, helyezkedj el, rázódjatok helyre anyagilag, és pár év múlva jöhet a baba!

2009. szept. 26. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagy, van párod. Vele beszélj erről.

Egyébként most van itt a biológiai ideje a babázásnak. Én már bánom, hogy nem jöttem rá időben. Igaz a párom is csak 26 évesen találtam meg.

Most vagyok 34. Alig akar összejönni a 2. baba. Az anyagiak pedig sosem fognak ám megoldódni, mindig telhetetlen az ember. (Tisztelet a kivételnek.)

2009. szept. 26. 14:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze, beszéltünk erről mindig, előjön, de tényleg értelmetlen lenne, vagy inkább felelőtlenség a semmibe vállalni..Pályakezdőként állást keresek, szóval nem is tudom, hogy egyáltalán kapnék-e valami "segélyt".És azért, hogy a családunk tartsa el,azt szégyellném .
2009. szept. 26. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Hát én 24 vagyok, és álláskereső. Jövőre lesz az esküvőm és után mindenképpen gyereket szeretnék. Engem már nem érdekel, hogy nem lesz meg a két évem, én gyereket akarok. Úgy érzem, hogy nekem most jött el az idő és senki nem tud eltántorítani!
2009. szept. 26. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam "irigykedni", de valószínűleg csak azért, mert már próbálkozunk egy ideje és még nem sikerült. Addig maradnak a barátnők gyerkőcei:)
2009. szept. 26. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont így vagyok ezzel!

24 éves vagyok és túl sokmindent tűztünk ki célul: majd ha a panelt eladjuk és lesz pénzünk egy házra, majd ha az autót kifizettük...

váááá!

2009. szept. 26. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, még nem tervezzük..csak olyan jó lenne néha :D:D..úgy elképzelem :D , de aztán fölébredek, és élem az életemet tovább, még sokmindent kell addig megcsinálni :)
2009. szept. 26. 22:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Vagyis most biztos félreértitek.Szóval beszélgetünk róla sokszor, de még nem tervezzük, így a helyes :)
2009. szept. 26. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te,én is 22éves vagyok.Megfelelő anyagi háttér sosem lesz.A párom kb 2év múlva szeretne babát,és egyre gyakrabban minél hamarabb.Amúgy megszakításosan védekezünk 3éve,s még soha nem estem teherbe.Ha jönne a baba nem lenne gond.
2009. szept. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!