Miért van az, hogy ha a barátik körömben valaki terhes lesz emgem egy kis irígység vagy nem is tudom mi fog el?
Még aakor is, ha tudom, hogy hozzájuk most nem jókor jön a baba, mert még túl fiatalok, és nem tervezték..Ha meglátok valakit nagy pocakkal olyan "de jó neki" érzésem lesz, olyan öröm tölt el, vagy nem is tudom, furcsa érzéseim lesznek :D
Nagyon szeretem a babaákat, és órákig elvegyok velük, meg én is szeretnék majd egyszer, de még több ókból sem lehet:mert túl fiatalok vagyunk, nem dolgozom még, szóval nics meg az anyagi háttér hozzá, a párom még most fizeti az autója részleteit, stb..
Ha viszont "úgy alakulna" egy percig sem gondolkodnék, hogy megtartsam-e, még ha mindenki más ellenem is lenne...
ha tudod, hogy idővel neked is lesz, és lehet is babád, akkor ne aggódj, és ne irigykedj. felesleges.
gondolj bele, milyen rossz lehet azoknak a nőknek, akik tudják, h nem lehet gyerekük...
szeresd a párod, tanulj, helyezkedj el, rázódjatok helyre anyagilag, és pár év múlva jöhet a baba!
Szerencsés vagy, van párod. Vele beszélj erről.
Egyébként most van itt a biológiai ideje a babázásnak. Én már bánom, hogy nem jöttem rá időben. Igaz a párom is csak 26 évesen találtam meg.
Most vagyok 34. Alig akar összejönni a 2. baba. Az anyagiak pedig sosem fognak ám megoldódni, mindig telhetetlen az ember. (Tisztelet a kivételnek.)
Szia!
Én is pont így vagyok ezzel!
24 éves vagyok és túl sokmindent tűztünk ki célul: majd ha a panelt eladjuk és lesz pénzünk egy házra, majd ha az autót kifizettük...
váááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!