Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért fáj a mellem?!

Miért fáj a mellem?!

Figyelt kérdés

17éves vagyok! jan17-22ig volt meg a mestruációm

kb. 1hete mellfájdalmakkal küzdök... és nőttek is melleim. 80/c a mértem! valami bajom van?! Mit tehetek ellene hogy megszűjön ?! hasonló problémákkal találkozott e már valaki ?? Válaszokat előre köszönöm:)

2010. febr. 6. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
ha az embernek nő a melle,fáj..és te mondtad hogy nőtt a melled.tudom,hogy kellemetlen ilyenkor,mert feszül kemény ha hozzáérsz üvölteni tudnál,de csak nőtt.
2010. febr. 6. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor azért fáj, mert nő :D örülj neki ;)
2010. febr. 7. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem voltál valakivel együtt mostanában?Mert egy olyan embernek,akinek már mindene "elnyerte" a végleges méretét,a terhességtől fog nagy valószínűséggel nőni és fájni a melle.Klasszikus első tünet terhességnél.Remélem nálad nem ez áll fenn.

6 hónapos lányka anyuja

2010. febr. 7. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert nőtt valószínűleg azért. Vagy pl ha nagyon szerelmes vagy, az is okozhat hormonális változásokat és nálam pl akkor is szoktak ilyenek lenni. Ha nagyon aggódsz, akkor menj el nőgyógyászhoz, meg mondjuk 17 évesen az amúgy sem árt, pl engem anyukám akkor már elvitt éves rákszűrésre..
2010. febr. 13. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
azért fáj mert nőtt...nekem is nagyon fáj de én csak örülök neki :D
2010. febr. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!