Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy vihessek mobiltelefont a suliba?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,4-es tanuló és elég megbízható ember. Természetesen nem facebookozásra akarom használni ,csak hogy szükség esetén telefonálhassak. Nokia 500-asom van szóval kérlek ne gyertek azzal,hogy iphone-al akarok menőzni mert,nem. Meg attól is félnek hogy ellopják,de a farmernadrágon sebébe tenném,szóval nem hinném. És természetes kikapcsolt állapotba lenne a suliba,órán. De egyszerűen nem engedik. PLS. Normális válaszokat. Előre is köszi :D :3

2015. jan. 4. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Negyedikes korom óta viszek az iskolába mobiltelefont,olyat ami azért értékes.(Nem,nem Iphone de elég drága telefon ettől függetlenül)MIVEL,gyalog/busszal megyek haza(vinni kocsival visznek) illetve a szüleim kifejezetten kérik,hogy had érjenek el. A telefonnak meg semmi baja se lesz farmerzsebben...Sose kapcsolom ki órán,le van csak némítva.De jól jön ,mert sokszor kell iskolából hazatelefonálnom halaszthatatlan és fontos dolog miatt,vagy ha pl előbb végzek vagy később,tudják mikorra érkezem.
2015. jan. 5. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól jön, ha bármi miatt haza tudsz szólni, és ez nagyobb érv, mint bármi :)

Nálunk pl úgy volt, hogy 8 évesen kaptam egy kis sima telefonálás - sms készüléket, hogy ha rosszul vagyok, nem tudok hazajönni a suliból, sürgős eset, nap közben derül ki, hogy mennék csajokkal valamerre ( így suli előtt nem tudom mondani ) akkor hazaszólhassak.

Nagyon forgalmas úton lakok, néha 15-20 percig állok, mire át bírok szaladni (nincs se zebra se lámpa 1 km-en belül ). Nem egyszer volt már, hogy megbeszéltük , hogy hazaérek mondjuk 6 órára, de 6-tól fél hétig vártam, hogy átmehessek. Na ilyenkor is jó volt hazacsörögni, hogy "minden oké anya , 10 méterre vagyok a háztól csak nem bírok átmenni " :)

Ha bármi kérdésed van, írj:) jó vagyok vaskalapos szülők meggyőzésében :D

18l

2015. jan. 5. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,még várok NORMÁLIS válaszokat,utolsó fogok írni :)
2015. jan. 5. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem engedik, akkor vidd el titokban.. 14 évesen már elég alap, hogy mindig nálad van a telefon.
2015. jan. 5. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!