Hogyan vegyem rá a szüleimet?
Igen, kb. egy éve jártam rajzszakkörre, de nem rajzoltam és most újra meg szeretném próbálni.
Nem bíznak bennem, szerintük ugyanúgy nem csinálnék semmit és csak felesleges időpazarlás lenne. Valamint félnek, hogy ismét kidobnák a pénzt az ablakon. Én ezeket az érveket meg is értem, de ennek ellenére még nagyon szeretnék járni. Ezért próbálkoztam, hogy majd én fizetem és ha nem rajzolok abbahagyom, de még egyszer sem engedik meg.
A rajzot teljesen az alapoktól kezded és ez csak lelkesedés, vagy a nap minden percében van nálad egy jegyzetfüzet, hogyha megszállna az ihlet!?
Mert szerintem azután, hogy már egyszer abbahagytad ez tényleg nem mindegy.
De rajzolj otthon, keress neten oldalakat ami tippeket ad, mutasd meg nekik a rajzaid és fejlődj saját tempóban. Ha látják, hogy ki sem lehet venni a kezedből a grafitot megenyhülnek, vagyis belátják, hogy komolyan gondolod.
Nem, nekem szükségem van valakire, aki tapasztalt és tud segíteni. Ahogy biciklizni sem könyvből kell megtanulni, ezt sem. Más mikor valaki ott van melletted és segít, végigköveti amit csinálsz, látja a folyamatot, a hibáidat és így tud segíteni, megmutatja dolgokat mint mikor a neten kérdezgeted, hogy mit, hogyan kell csinálni.
Nem, nem a legaljáról kezdeném, most is szoktam rajzolni, de vannak dolgok, amiken javítani kellene, rossz beidegződések és téves/hiányos ismeretek.
Ez érdekes. Tényleg nem mondanak semmit, hogy miért nem? Nem lehet, hogy a tanulás most a fontos (számukra)? Be volt fizetve és nem jártál? Vagy esetleg be sem fizetted? Lehet, hogy attól félnek, hogy művészi hajlamaid vannak és nem lesz belőled "rendes ember"? Jó lenne tudni, hogy miért utasítanak el. Ehhez azért jogod van...
Hááááát.... engem az edzéstől tiltottak. Mindig ott voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!