Hogy lehetne a szüleimet rávenni, hogy ne balhézzanak, mert alig vagyok itthon?
Hát tulajdonképpen igazuk van.
Van egy lányunk aki csak hétvégente jár haza ,de akkor sem látják túl sűrűn, mert Ő szereti a "pörgős életet" és nem ér rájuk. Gondolj bele a helyzetükbe, rossz lehet nekik. Néha kihagyhatnál pár bulit, egy-egy estét tölthetnél otthon is a családoddal. Nem halnál bele, gondolom...
En koleszos voltam, nagyon jo tanulo. Most tizenegyedikben nem engedtek vissza koleszba, mert ott kitudja mit csinalok. ( nem volt velem problema semmi, nem cigiztem, buliztam semmi megis) Tehat kipurcanok a napi 3 ora buszozasban, plusz csesztetnek egesz nap. Nem engednek bulizni, nem lehet baratom, nem talalkozhatok a baratnoimmel semmi. Ha itthon vagyok meg a tevet sem kapcsolhatom be. Szoval, hogy veluk legyek hwtkozben is kicsinaltak, nincs eletem es hulla faradt leszek, akkor meg az a bajuk.
orulj neki, hogy koleszos lehetsz es elengednek! Neha-neha legyel veluk tobbet!
Ja, amikor koleszos lehettem moziba se engedtek el hetvegen. Vigyazz veluk, nehogy kiszurjanak veled kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!