Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy vihessek mobiltelefont a suliba?
Ó.R.Á.N. kikapcsolnám,de csak azért vinném hogy szükség esetén telefonálhassak,max.szünetbe zenét hallgatni.
De nem azért akarom vinni,hogy órán facebookozak. Csak anyuék ezt nem értik meg:S
Engem se engednek el telefon nélkül sehova. Azért kell hogy ha baj van tudjak telefonálni, ha eszembe jut hogy barátnőmmel vagyok délután( itt lakik 10 házzal feljebb) akkor tudjak szólni.
Nálunk suliban szünetben semmit nem szólnak érte, órán pedig lenémítom vagy kikapcsolom, így nincs belőle probléma.
15/L
Én akkortól kezdve vihettem, hogy egy szép napon elindultunk otthonról reggel együtt, majd mikor délután mentem haza a suliból, rájöttem hogy nincs kulcsom, így a küszöbön sírdogáltam estig, mikor anyám hazaért tiszta idegesen, hogy mi van velem. Egész délután hallottam, ahogy a lakásban csörög a telefonom.
Nem is értem, mi jár annak a szülőnek a fejében, aki nem engedi meg.
Szia!
Én a 14 éves lányomat nem is engedném el telefon nélkül sehova.
Tanítási időben úgysincs bekapcsolva a mobilja viszont, ha tanítás után még elmenne a barátnőivel fagyizni, sütizni, akkor fel tud hívni, hogy ne kapjak frászt a késésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!