Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? A kamaszlányom ide akarja költöztetni a barátját.

Figyelt kérdés

17 éves a lányom, az egyik barátja szintén. Aki történetesen fiú, még nem tlálkoztam vele, csak képről láttam, de tipikus szépfiú, izomagy, tetkókkal, belőtt hajjal, a lányom meg pont az ilyeneket szereti. A fiú felhívta őt, hogy összebalhézott az anyjával (még a lányomnak sem emlitette, hogy miért), az meg kidobta otthonról, szóval neki nincs hol laknia perpillanat, és bajban van. Aztán persze megkérte a lányomat, hogy maradhatna-e nálunk pár napot....ő meg persze lélekszakadva rohant és könyörgött, hogy engedjük meg ,hiszen "az xy bajban van és nekem segítenem kell rajta"

A férjem hallani sem akar róla, hogy egy idegen fiút beköltöztessünk a lányunk mellé, és én is kétségek közt őrlődöm, főleg azért, mert a fiút a lányom szobáján, pontosabban ágyán kivül sehol nem tudnánk elszállásolni, és valahogy nagyon nem tetszik nekem a gondolat, hogy ők majd egy ágyban, aztán Istentudja mi történik...

Nem tudom mit tegyek, tehetetlen vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is koszi. 42N

2014. dec. 28. 18:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%
Mese habbal...
2014. dec. 28. 23:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy 5 napot maradhat, aztán mehet amerre akar, addig kerítsen valami rokont vagy bárkit, ahova mehet. De ha a legkisebb bajom is lesz vele itthon, repül.
2014. dec. 29. 12:25
 23/27 huskyloverapach válasza:
0%

Aha jo vicc engem meg azert dobtak ki a szuleim mert megjott harry potter a helyemre jo kis sztori mondhatom két nap aztan dobd ki csak van egy haverja meg se a baratnojebel aludjon , en fiam 15 azt mar volt hogy haverjanal alutt egy egesz hetet.

De ha a megsem kitalalta akkor igaza van ha nem akarja hogy az annya egy rabszolgahajcsarral jarjon, de erdekel a fojtatas legyszives ird majd ide ki vagy ha nem akkor priviben.

2014. dec. 30. 00:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta, hogy esetleg felkeresem a srac edesanyjat, kivancsi lennek ra hogy o mit mond, ha egyaltalan elmondja, amit talan elvarnek, ha eppenseggel nalunk lakik a fia.
2014. dec. 30. 01:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az anya megkeresése jó ötlet. Lehet, hogy ő meg úgy tudja, valamelyik haverjánál van a fia.
2014. dec. 30. 09:40
 26/27 A kérdező kommentje:

Jelenleg ott tartunk, hogy a fiu meg mindig nalunk van, mondjuk tegnap elvoltak itthonrop a lanyommal meg masokkal, az anyjat megkerestem, a sztori ugyanaz, csak persze o a hapsijat vedi, es a gyereket "leönzőzi" kellemetlen helyzet...

Csak a fiunak probalok segiteni, mert rendes gyereknek tunik es sajnalom

2015. jan. 1. 15:49
 27/27 anonim válasza:
Szerintem semmi féle képpen ne engedd meg addig amíg nem ismered meg egy kicsit! Csak akkor engedd meg mikor biztos vagy a dolgodban!
2015. jan. 2. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!