Szerintetek mit tegyek? Aggódom a kamaszlányom miatt.
És abszolút semmi barátja nincs, iskolán kívül se?
Ha nincs, akkor sok mindent nem tudsz tenni jelenleg, majd szeptemberben úgyis ki fog derülni hogy milyen lesz az új osztálya/milyen lesz az új közösség. De nem kell aggódni, nálunk is összerázódott az osztály pár hét után.
Egyébként a lányod tényleg akar barátokat szerezni vagy jól el van ő egyedül is?
Jól mondta az utolsó, nem az utolsó röcsögepusztai gimibe kell járnia, és akkor nem lesz "baj", ha jól tanul. Először várd meg, mi lesz! Általánosban nekem sem volt túl sok barátom, őszintén szólva mindig is gyerekesnek tartottam a társaságot, pedig egyidős voltam velük, mégis érettebb.
Várd ki, aztán ha nincsenek barátai, akkor lehet, hogy vele van valami gond. Nem tud alkalmazkodni, magábaforduló, vagy idegesítő :) az is megeshet. Vagy csak simán társasági ember.
Ha nem lesznek barátai akkor ajánld fel pl. hogy járjon zeneiskolába, vagy valamilyen szakkörre, nyelviskolába. Egyrészről lekötöd az idejét, másrészről itt hasonló, ha nem megegyező érdeklődésű fiatalok vannak együtt, lehet, hogy kialakul egy-két barátság!
Hát lehet, hogy ez neki jó így..
Suliban van 5 lány, akikkel együtt szoktam lenni, de nyáron nem érdekelnek.
Nekem nincs is szükségem barátokra, van párom (azért nem barátot írtam, hogyne legyen félreérthető), szóval van társaság is, de jobban szeretek egyedül lenni és olvasgatni, foglalkozni az állataimmal.
Ja, és én még jó tanuló se vagyok, hogy amiatt ne lennének, egyszerűen túl sokat csalódtam már "barátokban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!