Szerintetek mit tegyek? Aggódom a kamaszlányom miatt.
Figyelt kérdés
14 éves, és bár elsõ hallásra talán sok szülõ lenne a helyemben, kicsit aggódok érte, fõleg így, az iskola kezdés elõtt 1 hónappal. Most fog gimibe menni, és általánosban sem voltak barátai a jó jegyei miatt, és ezért gúnyolták is õt. Valójában nincs és nem is volt vele semmi probléma, mindig kitünõ volt mindenbõl, amiért büszkék is vagyunk rá, ugyanakkor aggódunk is, hogy a gimnáziumban sem lesznek barátai. Most nyáron is egész nap itthon van, délelõtt egyedül, mert mi dolgozunk, én délután jövök, addig egyedül van otthon. Azt mondja, szokott olvasni, és a laptopján játszik, meg a kiskutyájával is jól elvan. Látszólag boldog, de amikor egyszer-kétszer megemlítem, hogy barátokkal még is jobb lenne, mindig szomorkodik tõle. Õszintén örülnék neki, ha szeptembertõl végre nem csak olvasással és tanulással töltené a délutánokat. Persze amikor felhozom a témát, azonnal rá vágja, hogy neki úgy sem lesznek barátai.2012. júl. 27. 20:40
21/24 anonim válasza:
Velem se sokat beszéltek a suliban, de fogtam magam és elkezdtem barátkozni, és sok barátom lett!
22/24 anonim válasza:
Szerintem meg örülj, hogy ilyen. Tudod miért nincsenek barátai? Mert az átlag 14 éves lányok rib....k. Semmi más nem érdekli őket, csak a pasik, meg a divat, a bulik meg a többi értéktelen sza.ság. Nézz körül, hogy néznek ki, hogy öltöznek, 30 évesre sminkelik magukat. Középsuliban aztán kezdődik a menősködés, ki cigizik, ki piált be jobban hétvégén, ki milyen drogot próbált már. A te gyereked normális, nem csoda, hogy nem tud ilyenekkel mit kezdeni. Akad majd, hidd el aki hasonló hozzá és majd egymásra találnak, de ha esetleg nem, ilyenekre meg nincs is szükség. Légy rá büszke, hogy ilyen, még viszi valamire és 20 évesen nem lesz kiégve....
23/24 huskyloverapach válasza:
Ez nem a jegyektől függ neki nem is lesz sok barátja, de biztosan talál egy barátot aki életre szól.
Nekem nagyon rosz természetem van ordibálok ha valami nem megy káromkodok nem is olyan jok a jegyeim mint kéne az mégis az egész osztállya joba vagyok . Talán nekem még rosszab is mert a barataim csak jonnek mennek de csak 1-2 nagyon komoly barátom van . Ne félj lesz barátja a gimiben már felnéznek a jó tanulókra ha a kissebbek még nem is de a nagyobbak biztosan. Ha nem maratt más esetleg én is itt vagyok, ha kellek nyugottan irj privát uzit.
15/f
24/24 anonim válasza:
Ma már 26 lehet a leányzó, végülis mi lett vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!