Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aggódom, mert még nem jött...

Aggódom, mert még nem jött meg. Szerintetek? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy 13 vagyok és még egyszer sem volt meg. Ez azért aggasztó mert néha elkezd szúrni ott lent.Valami bajom van?
2010. máj. 16. 14:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi,semmi gond azzal, hogy 13 évesen még nem jött meg. Ha 17 évesen sem lesz meg, akkor kezdj majd pánikolni:)
2010. máj. 16. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
az,hogy szúr,azt jelzi,hogy a hormonjaid dolgoznak és nemsokára nagylány leszel:)ne aggódj semmi bajod.
2010. máj. 16. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszem :)

Nekem van olyan ismerősöm aki 16évesen kezdett el menstruálni,de ne felejtsd el soha nem kell megjönnie ahhoz hogy bármikor teherbe ess. lehet már vannak érett petesejtjeid. Bár gondolom,nem most fogod kezdeni a szexuális életedet! REMÉLEM!!!

2010. máj. 16. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 15 évesen jött meg. 13 évesen én is pánikoltam és elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ez teljesen normális. Majd ha itt lesz az ideje megjön.
2010. máj. 16. 14:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :D

Ez most jól jött. Egyépként főleg a szúrás miatt aggódtam, de mostmár ettől sem félek. Köszi mégegszer!!!

2010. máj. 16. 14:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Ja és még jó sokáig nem tervezek szexuális életet! Nagyon nem !!!!! Még nem is csókolóztam,nem,hogy.. xD

Jó szerintem megértetéttek :D

2010. máj. 16. 14:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Bájos vagy :)

én is csak azt tudom mondani amit a többiek, nyugi, élvezd az életet amíg nincsen gondod a "nagylánysággal"

ha meg néha szúr a hasad, az a hormonok miatt van.

2010. máj. 16. 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Addig légy boldog amíg nem jött meg :)

Majd ha 17 évesen sem jött meg,na akkor kezdhetsz aggódni!!Most még nem.

És igen,ez azt jelenti,hogy a hormonjaid dolgoznak,és valószinű,hogy lassan megfog jönni.

Fehér folyásod már van/volt?Melleid már nőnek?Kezdesz szőrősödni?

2010. máj. 16. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a puncid és a hónaljad már szőrös. De fehérfolyásod mióta van? Mert annak a kezdetétől számítva 1-2 év, mire megjön a menstruáció.
2010. máj. 17. 06:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem 17 évesen jött meg először. Nem vesztettem semmit. Két lányom van. Szóval ne aggódj! :)
2010. máj. 17. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!